All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

Njeno prezime je Todorić: Iva je ćerka jednog od najbogatijih Hrvata i prava je ljubimica plastičnih hirurga (FOTO) (VIDEO)

Komentari na račun izgleda Todorićeve kćerke su različiti, ali većina je saglasna da je ipak malo preterala sa botokosom i filerima.

Prvi put nakon afere Agrokor,ćerka Ivice Popovića Iva BAlent , pojavila se nedavno u javnosti i to znatno drugačija nego šte je ranije izgledala.

Kako je Iva ispričala za hrvatsku RTL televiziju, bolest srca promenila joj je život, pa je počela da radi na sebi. Ako je suditi po fotografijama, nekadašnja direktorka marketinga odlučila je da, osim načina života, promeni i lični opis.

Iva Balent odlučila je da, osim načina života, promeni i lični opis – Foto: Promiva balent

Komentari na račun izgleda Todorićeve kćerke su različiti, ali većina je saglasna da je ipak malo preterala sa botokosom i filerima.

Iva ima sopstvenu firmu, koju je osnovala pre nepunih godinu dana, a izgleda da se kompanija bavi svime i svačime, jer je registrovana za brojne poslovne aktivnosti. Kompanija “Srculence” bavi se trgovinom, promocijom, prodajom nekretnina, kreditiranjem, turizmom, keteringom, web i grafičkim dizajnom, fotografijom…

Ako je suditi po delatnostima na koje je registrovana kompanija, reklo bi se da Iva dobro zarađuje, a toga su definitvno svesni i plastični hirurzi koji su joj uradili i više estetskih zahvata nego što je potrebno.

Pogledajte video, pa procenite sami da li je Iva Balent preterala sa plastičnom hirurgijom ili ipak ne:

(dijaspora.news/telegraf.rs)
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top