All for Joomla All for Webmasters
Srbija

NEVEROVATNO! RTS UBICI MAJKE I BAKE PLAĆA HONORAR: Teodora Viktorović dobija novac od serije Bolji život!

Teodora Viktorović kao zakonska naslednica i dalje prima procenat od prikazivanja serije, iako je osuđena na robiju.

Teodora Viktorović (42), unuka glumca Mihajla Viktorovića, čuvenog Ciganovića iz „Boljeg života“, koja je osuđena na 30 godina zatvora zbog ubistva majke i bake, kao dedin naslednik prima honorar od emitovanja čuvene serije.

Kako Kurir saznaje, ova serija, čije je epizode RTS nedavno ponovo počeo da prikazuje, nije mogla da bude reprizirana pre nego što ova osuđenica nije potpisala saglasnost.

Završila glumu

– Kao članu porodice i zakonskom nasledniku, Teodori Viktorović je u pritvoru bio dostavljen ugovor kako bi potpisala saglasnost za repriziranje serije. Od emitovanja njoj je sledio honorar, odnosno procenat. Ona je saglasnost potpisala pre nego što je Javni servis počeo repriziranje serije – otkriva sagovornik Kurira.

Podsetimo, prošle godine navršilo se tri decenije od premijernog emitovanja jedne od najpoznatijih domaćih serija, a nekoliko meseci kasnije Teodora je osuđena na 30 godina zatvora zbog toga što je satarom, u porodičnom stanu na Vračaru, ubila majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku Đukić (91). U vreme zločina, u stanu je bila i njena tada šestomesečna ćerka.

 

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Mirjana Karanović

DOBRA, ALI NESREĆNA

Poznata glumica, u čijoj je klasi diplomirala Teodora Viktorović, posle dvostrukog ubistva za Kurir je rekla da glumicu dugo nije videla, ali da joj je ostala u lepom sećanju.

– Mogu samo da kažem da je veoma talentovana, ali i nesrećna devojka. Majka nikada nije bila zadovoljna njom i imala je prevelika očekivanja od Teodore – rekla je tada glumica.

Inače, čuveni Ciganović bio je Teodorin deda s očeve strane. Otac joj je bio pokojni Oliver Viktorović, poznati filmski reditelj, dok se njena majka Ljiljana bavila televizijskom produkcijom. I sama Teodora završila je glumu u klasi Mirjane Karanović, a imala je ulogu u filmu „Povratak lopova“.

– Teodora je bila ćerka jedinica i bila je izuzetno vezana za dedu po ocu. Zbog dede Mihajla, ali i tetke Olivere Viktorović, i ona je upisala glumu. Htela je da ide njihovim stopama – ispričala je ranije za Kurir komšinica porodice u kojoj se masakr dogodio.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Kajanje na sudu

Kako je prvostepenom presudom Viši sud utvrdio, Teodora je u martu 2015. majku i baku ubila u stanju smanjene uračunljivosti zbog dejstva lekova i alkohola, koje je konzumirala. Pred izricanje presude, koju je mirno saslušala, Teodora je u sudnici rekla da se iskreno kaje zbog onoga što je učinila. Sud je molila da je ne osudi na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora, između ostalog, zbog toga što je majka dvoje dece i „jedva čeka da bude s njima“.

 

Incidentna

DVA PUTA NAPALA CIMERKE U CZ

Teodora se u Centralnom zatvoru dva puta sukobila s pritvorenicama sa kojima je delila ćeliju. Prvi put, pre oko tri godine, ona je ćeliju delila s Tanjom Mahmud, koja je iza rešetaka bila zbog sumnje da je ubila svoju bebu i zbog toga je kasnije osuđena na 15 godina zatvora. Njih dve su se potukle, navodno, zbog svađe oko higijenskog uloška. Dve godine kasnije, Teodora je nasrnula na cimerku nepoznatu javnosti i počela da je davi, a potom nasrnula i na stražarku koja je ušla da spase ženu koja je vrištala.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top