All for Joomla All for Webmasters
Srbija

NEKA VAS DOVEZU KOMŠIJE! Gojko je bio životno ugrožen, a odgovor koji je dobio u Hitnoj pomoći razbesneće sve!

Gojko Petković iz Velike Plane je 29.04.2018. godine u 3h posle ponoći pozvao Hitnu službu jer je imao napad. Prema rečima njegove ćerke, Gojko je bio životno ugrožen, a niko iz Hitne nije želeo da reaguje.

Moj otac je tog dana bio životno ugrožen jer je ranije tog dana pušten iz bolnice gde mu je rađena intervenvija na srcu. Iz Hitne su mu rekli kako nemaju vozilo da pošalju i savetovali su ga da pozove komšije da ga dovezu. Ja tvrdim da su imali vozila jer sam ih videla parkirane ispred same ustanove, priča Jelena Petković.

Gojko je nakon toga pozvao policiju koja je uradila zapisnik. Oni su prevezli Gojka do ustanove Hitne pomoći.

Kako nam je Jelena rekla, medicinski radnici u toj ustanovi su bili jako neprijatni, a u jednom trenutku je došlo i do verbalnog vređanja.

Kad sam stigla u Hitnu da vidim gde mi se nalazi otac i da pitam zašto nisu poslali vozilo, naišla sam na veoma drsko i bezobrazno ponašanje medicinskih radnika sa odgovorom da nisu oni dužni da meni daju bilo kakve i informacije, a da ne zaboravim da je gospođa htela čak i da “prođe kroz mene” ne dajući mi odgovor ni na jedno pitanje. Da naglasim da ovo nije prvi slučaj ovakvog ponašanja istih radnika Hitne službe u Velikoj Plani i da bi trebalo ponuditi ta radna mesta nekima koji ga možda vise zaslužuju, rekla nam je Jelena.

Gojko je sa druge strane bio jako uznemiren jer je u trenutku napada bio pogubljen, a imao je i vrtoglavicu.

Na kraju smo morali da pozovemo policiju jer su nam iz Hitne pomoći rekli kako neće doći po mene. Meni je bilo jako loše, nekih stvari ne mogu ni da se setim. Od Hitne do bolnice u Smederevskoj Palanci smo morali da platimo taksi iako moja penzija iznosi svega 15. 000 dinara, priča Gojko.

On ima ukupno 8 stentova na srcu i svaki napad za njega može biti koban. Gojko je srčani bolesnik i prema rečima njegove ćerke, osoblje iz Hitne pomoći je upućeno u njegov slučaj jer je on često u bolnici zbog svog zdravstvenog stanja.

(dijaspora.news/espreso.rs)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top