All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

NAPADNUT DIREKTOR EXIT-A U ZAGREBU: Psovali mu mater četničku dok je u rukama držao bebu!

Nakon konferencije za medije u Zagrebu, na kojoj je predstavljen “Sea Star Festival” u Umagu, osnivača i direktora Exit Festivala, koji je bio u društvu supruge i dve bebe, verbalno su napala dvojica vidno alkoholisanih muškaraca psujući mu “majku četničku“, tvrdi šef najpopularnijeg regionalnog festivala Dušan Kovačević.

Naime, sinoć je u Zagrebu održana press konferencija na kojoj je najavljen Sea Star Festival, Exitov festival koji će se održati u Umagu, prenosi N1.

Na konferenciji je bio organizator, osnivač i direktor Exita, Dušan Kovačević, kao i nekoliko njegovih kolega iz Novog Sada. No, nakon press konferencije nekolicina nasilnika je na ulici primetilo srpske registracije na njegovom automobilu, nakon čega je usledio napad.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

– Pošto smo imali nekih obaveza u Umagu, poveo sam celu porodicu da spojimo posao i zadovoljstvo za vikend. S obzirom na to da smo tu noć spavali u Zagrebu, dok smo se pakirali da krenemo za Istru, ja sam bio sa suprugom i dve male bebe jednom od četiri i drugom od 22 meseca i dok smo se pakovali prišla nam je grupa od neka tri, četiri starija čoveka od 40-ak godina, vidno alkoholisanih i počeli su psovati “majku četničku”, i govorili su “kako nas nije sramota da dolazimo u Zagreb“.

– Prišli su nam na nekih pola metra i tražili reakciju i neki fizički sukob. Držao sam bebu u rukama u tom trenutku. Žena i ja smo se samo pogledali, ćutali smo i čekali da se izdivljaju. Šta ćemo, tu su nam bila mala deca. Sačekali smo da se izdivljaju, to je trajalo onako, neko vreme i onda su otišli uz poruku da, ako se vratimo, srediti i nas i decu – rekao je Kovačević za Index i dodao da bi posledice bile daleko teže da im je uputio samo jedan pogled.

Kovačević je rekao kako nisu podneli prijavu odmah jer je bilo kasno i jer su morali stići u hotel u Istri da deca idu na spavanje: “Nismo to radili odmah, jer znamo da bi trajalo satima. Razmislićemo da i to eventualno uradimo. Ali kažem, doslovno se osećalo da bi posledice bile puno teže da sam im uputio ijedan pogled ili da sam im nešto rekao”, kaže Kovačević.

Naglasio je kako ima jako puno prijatelja u Zagrebu, Hrvata, Srba i Bošnjaka i rekao je kako ovaj incident nema veze s normalnim ljudima u Hrvatskoj, ali kako je bilo i izuzetno neugodno.

Dijaspora.news/Index

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top