All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

Na plaži leti možete da zaradite minimum 9.000 evra: Kako prodavci u Crnoj Gori od kukuruza i palačinki skupe para za celu godinu?!

Pored krofni popularna poslastica na plažama su i palačinke, čija se cena kreće oko 1,5 evra po komadu, što takođe pruža priliku za dobar posao

Počela je letnja sezona na crnogorskom primorju, a ljudima se ukazala nova prilika za dobru zaradu tokom leta. Niko od turista ne može da odoli hrani na plaži, a upravo ovaj posao nudi mogućnost da se zaradi dobar novac koji bi im dobro došao tokom zime.

Prodavci krofni u na plažama u Crnoj Gori su već rekli da u toku leta za jedan dan mogu da zarade i do 300 evra, a cene jedne krofne im se kreću od 1 do 1,5 evra.

Mnogi od njih od ovog posla školuju decu, a novac im je potreban kako bi zimu dečekali bezbrižno.

Pored krofni, popularna poslastica na plažama su i palačinke, čija se cena kreće oko 1,5 evra po komadu, što takođe pruža priliku za dobar posao.

Ako računamo da prodavac dnevno ima oko 50 mušterija, on za tri meseca u toku leta može da inkasira bar 6.750 evra.

U popularnim letovalištima u Crnoj Gori parče pice košta oko 2 evra, a pljeskavice oko 1,5 evra, a prodavaca ovih proizvoda uopšte ne manjka.

Ako je cene nešto veća u ovom prvom slučaju, onda se povećava i zarada koja za tri meseca može da bude najmanje 9.000 evra.

Kukuruz se može naći po ceni od 1 do 1,5 evra, a jedini problem prodavcima predstavlja to što ceo dan moraju da pešače po vrelom suncu i pesku. Pritom, ovo je možda je najjeftiniji proizvod za proizvodnju, jer su ulaganja minimalna. Potrebni su vam samo klipovi, zar ne?

Čini se da im to preterano ne smete i da su svi već nekako uhvatili svoj dobar ritam i isprobani recept pa se svake godine unapred raduju novoj sezoni.

 

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top