All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

NA GRANIČNIM PRELAZIMA KILOMETARSKE KOLONE: Kolaps na Horgošu, na Batrovcima se čeka preko četiri sata!

Pojačan je saobraćaj na i prelazima sa Makedonijom i Crnom Gorom

U Srbiji je pojačan intenzitet saobraćaja na autoputevima i frekventnijim putnim pravcima, a na graničnim prelazima su višesatna čekanja, na Batrovcima iz Hrvatske preko četiri sata, saopštio je AMSS.

Prema informacijama granične policije, na Batrovcima su na izlazu iz Srbije zadržavanja 30-90 minuta. Međuzona sa Hrvatskom je popunjena pa se vreme zadržavanja na Hrvatskim terminalima kreće oko dva sata.

Iz Hrvatske u Srbiju zadržavanja na našim prelazima su oko 60 minuta sa tendencijom porasta, dok se na izlazu iz Hrvatske čeka preko četiri sata. Pojačan je saobraćaj i na Šidu gde se na našem prelazu čeka oko 60 minuta na ulazu u zemlju, a oko sat vremena čeka i na prelazima sa Hrvatske strane.

Pojačan saobraćaj je i na prelazima sa Mađarskom na Horgošu gde su zadržavanja na izlazu iz naše zemlje oko 120 minuta,međutim međuzona je puna pa se na ulazu u Mađarsku, sa Mađarske strane čeka dugo i višesatno. Kako javlja B92, na granicnom prelazu Reske-Horgoš na ulazu u Srbiju je kilometarska kolona, kojoj se “ne vidi kraj”.

Duga zadržavanja očekuju vozače i u suprotnom smeru na izlazu iz Mađarske dok se na našim prelazima čeka oko sat vremena. Zato se prepručuju prelazi Bački Breg i Kelebija koji rade 24 sata.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Na graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom zadržavanja na našim prelazima su od 30 do 60 minuta, međutim zbog većeg broja vozila dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu ali i na izlazu iz Bugarske.

Pojačan je saobraćaj na i prelazima sa Makedonijom i Crnom Gorom zadržavanja se na ovim GP kreću u intervalima od 30 do 90 minuta.

Veći broj vozila vozače očekuje i na naplatnim rampama, a trenutna zadržavanja su u vremenskim intervalima od 10 do 15 minuta, dok su na Sirigu čekanja oko 20 minuta.

(Dijaspora.news / Tanjug)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

To Top