All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Misteriozni beli kombi otima decu u Slavoniji: Vožač nudi deci čokolade i sladoled, a onda ih odvodi u nepoznatom pravcu?

Vest o ljudima iz belog kombija koji deci nude slatkiše da bi ih namamili, a potom negdeo i odvezli, nije novost u Slavoniji

Majka 12-godišnjeg dečaka napravila je pravu uzbunu kada je preko Fejsbuka objavila da je njen sin zamalo otet u ponedeljak uveče oko 21 sat u naselju Jug 2 u Osijeku.

– POZOR ljudi…. prije pola sata moga sina zaustavio bijeli kombi bez registracije u Šibenskoj ulici na Jugu 2. Ponudio čokolade i sladoled da uđe kod njega u kombi i da ga “kao” odveze kući…. obavijestili smo policiju a sad želimo i vama skrenuti pažnju…. znači Osječani pripazite i upozorite djecu… sharajte!!! – napisala je Osječanka, prenosi Glas Slavonije.

Majka je kontaktirala policiju koja je odmah porazgovarala s dečakom. Međutim, dečak je tokom intervjua menjao izjavu što je dodatno otežalo policiji posao.

 

– Obaveštavamo Vas da smo dana 17. aprila primili dojavu opisanu u Vašem imejlu (navode majke 12-godišnjaka na Fejbuku, nap.a.). Nakon obavljenih razgovora, policijski službenici nisu bili u mogućnosti da potvrde istinitost dojave – odgovorili su iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Glas Slavonije piše da vest o ljudima iz belog kombija koji deci nude slatkiše da bi ih namamili, a potom negdeo i odvezli, nije novost u Slavoniji. Pre dva meseca je viđen u Požegi, a priča ide da su dva muškarca pratila dete koje se u poslednji trenutak sakrilo u svoju zgradu.

Policija se uključila u poteru, a jedan građanin čak im je detaljno opisao ljude koji su se s kombijem motali oko Katoličke škole.

Darijo Premec, portparol Policijske uprave osječko-baranjske, kazao je za “Slobodnu Dalmaciju” da iako je priču dečaka iz Osijeka bilo nemoguće proveriti, u slučaju da građani primete bilo kakve sumnjive osobe ili vozila, odmah to trebaju javiti policiji na 192.

Policija će izići na mesto dojave i utvrditi činjenice.

– Do sada ni jedna dojava o bijelom kombiju nije bila utemeljena pa stoga nema potrebe za širenjem panike i nepotrebne uznemirenosti u javnosti – kažu iz policije.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top