All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

MISTERIJA SMRTI ČOVEKA KOJI JE UMRO POSLE SMS PORUKE O VUČIĆU: Posle pronađenih modrica na lešu, porodici ne daju NALAZ SA OBDUKCIJE!

Modrice koje su videli na telu Milorada Nikolića kad su uoči sahrane otvorili sanduk more njegove najbliže, koji kažu da još nisu dobili zvaničan dokument o uzrocima njegove smrti

Porodica Milorada Nikolića (45) iz Crvenke, koji je prekjuče sahranjen nakon što je pod misterioznim okolnostima preminuo u zatvorskoj bolnici, veruje da je nesrećni čovek bio žrtva i fizičkog nasilja.

Nikolić je, podsetimo, krajem prošle godine uhapšen, a potom sa psihijatrijskom dijagnozom smešten u zatvorsku bolnicu, pod optužbom da je ugrozio bezbednost tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića i ministra policije Nebojše Stefanovića, tako što je slao preteće SMS poruke na mobilni telefon svog poznanika Danka Batanića.

Šok na sahrani

Pored toga što njegova porodica tvrdi da je nevin procesuiran, kao i da je njegova smrt krajnje sumnjiva, ono što im nakon sahrane ne da mira jeste prizor koji ih je zadesio kad su prekjuče na groblju otvorili sanduk.
– Imao je modrice na čelu, oko očiju i na nosu, zbog čega sumnjamo da je u zatvorskoj bolnici trpeo i fizičko nasilje. I dalje ne možemo ništa da tvrdimo jer nismo dobili obdukcioni nalaz, iako smo ga zahtevali. Samo su mi rekli da je reč o prirodnoj smrti i da je uzrok prestanak rada srca, ali su nalaz odbili da mi pošalju uz objašnjenje da ću ga dobiti tek kad se završe toksikološke analize. Nemamo mira zbog podliva koje smo videli na bratovom licu, a koje nikad ranije nije imao – kaže Dragan Nikolić, brat preminulog.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top