All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Miloš je pošteno zarađivao za svoj hleb, a onda je zbog pauze u kamionu brutalno kažnjen (1. 800 evra)

Neverovatna solidarnost drugih vozača kada su pročitali status kolege

Vozač kamiona iz Srbije podelio je sa svojim kolegama u jednoj od Fejsbuk grupa namenjenih upravo vrednim ljudima koji za hleb pošteno zarađuju vozeći šlepere po Evropi nesreću koja ga je zadesila dok je bio u prolazu kroz Belgiju.

Dobro je poznato kolikoj opasnosti se izlažu vozačima kamiona, kojima je pravilima i striktno određeno koliko smeju u kontinuitetu da budu za volanom. To uglavnom iznosi 4 sata i 30 minuta posle čega je neophodna pauza.

Miloš je zbog pauze (odmora) u kamionu momentalno kažnjen sa 1.800 evra.

Okačio je na Fejsbuk zapisnik sa kaznom, ali se i požalio na odgovor policajca koji mu je pisao kaznu, rekavši da nije njegova briga što Miloš ne zna ima hotel.

Primetili smo i jednu poruku ogorčenog Miloševog kolege koji je izneo prilično žestoko mišljenje.

Ma, da smo pametni svi da pogasimo te kamione. . . pa nek jedu i piju eksere i papir. . . Vozač danas mora biti i vozač i mehaničar i električar i vulkanizer i bravar i obezbeđenje i prevodilac i magacioner i knjigovođa i pravnik. . ma dokle više tiranija. A nismo svesni kako se to lako sve moze rešiti. Jednostavno. Samo ih nedelju dana ostaviti bez transporta, kako bi plakali – solidarisao se sa kolegom vozač pod imenom Željko.

U grupi na Fejsu koja okuplja više od 40 hiljada vozača, vlasnika kampiona, špeditera digla se felika frka posle statusa nesrećnog Miloša.

Mnogi za ovu situaciju krive činjenicu da svaka država ima drugalije pravilo po pitanju odmora, pauze, parkiranja kamiona.

– Trebalo bi da nosimo sa sobom zakon svake države – jadao se još jedan od ogorčenih kolega sa stranice.

Kako god, Miloš je “odrapljen”sa 1.800 evra. Opravdano ili nepravedno? Dajte i vi vaš sud. Podelite sa nama iskustvo kolege, prijatelja, brata koji obavljaju jedan od najnapornijih poslova današnjice

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top