All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

Miloš je beogradski Kazanova, na njega padaju i one koje imaju momke: Nismo mu verovali, dok ga nismo videli u vreloj akciji na Adi (VIDEO)

Uspeo je za pola sata na Adi Ciganliji da uzme 4 broja telefona, pa čak i jednoj devojci otvoreno da ponudi seks. Ovo su njegovi trikovi za zavođenje.

– Ćao. Izvini nisam hteo da te uplašim. Iskreno šetao sam ovuda, video sam neku zgodnu devojku, onda je postalo interesantno i morao sam da priđem. Inače, ja sam Miloš.

Sasvim običan start na Adi Ciganliji za samo nekoliko minuta pretvorio se u poljubac, milovanje i razmenu brojeva telefona.

Miloš Koprivica (30), zavodnik iz Beograda u trenutku je opčinio devojku koja je zahvaljivala sudbini što ih je upoznala.

– Vidiš kako se čuda dešavaju. Ja sam danas pošla da vozim biciklu, i onda je pukla guma, a onda si se pojavio ti – rekla je Nataša, devojka kojoj je beogradski Kazanova prišao bez imalo straha.

Nežni dodiri nakon samo nekoliko minuta Printskrin: Telegraf

KO JE, U STVARI, BEOGRADSKI KAZANOVA?

Zgodan, seksi, lep, jedinstven i pun samopouzdanja nesvakidašnji momak živi muški san.

I od njega zarađuje “koru hleba”…

– Osnivač sam Udruženja Društvena dinamika u službi zavođenja. To je udruženje koje pre svega okuplja ljude koji se interesuju za lični razvoj, ali su glavni fokus muško-ženski odnosi – objasnio je za Telegraf.rs Miloš Koprivica.

Padaju i poljupci u klubovima Foto: Privatna arhiva

Beogradski zavodnik objasnio je da je bitno da se zavođenje prihvati kao sastavni deo života, i da može da se primeni bilo gde. Na Adi je pokazao da je to moguće, a dok sam ga posmatrala sa devojkama videla sam kako ih zavodi bez imalo muke.

Zgodne, lepe, usamljene, one koje imaju dečka, same su padale pred njegove noge, i to posle samo nekoliko trenutaka.

Miloša retko koja devojka odbije Foto: Privatna arhiva

KAKO ZAVODI MUŠKI IDOL?

– Ćao. Video sam pet seksi devojaka i pomislio sam da moram da budem tu gde su one – posle samo jedne rečenice strankinje koje su došle u posetu Beogradu “pale” su na njegov šarm.

– Želela bih da saznam kakav si – rekla je jedna od prelepih devojaka plave kose i bujnih oblina.

Hrabar, neočekivan i bezobrazan odgovor koji je trebao da šokira strankinju izazvao je kod nje sasvim suprotnu reakciju.

Beogradski Kazanova se trudi da podstakne i druge mladiće da “startuju” devojke Foto: Privatna arhiva

– Ja želim da kre..em – kroz smeh, brzo i efektno odgovorio je beogradski Kazanova, a zgodna, atraktivna i lepa plavuša samo se nasmejala i pocrvenela.

Priča je išla svojim tokom, a strankinje su postajale sve otvorenije i spremnije da se predaju Milošu.

Ali on je morao da ode dalje, željan da mi pokaže kako ne postoji nijedna devojka koja će mu odoleti. Samo od njegovog hrabrog prilaza devojke su ostajale bez daha, verovatno iznenađene jer im se zavodnik obratio na samouveren, siguran način. Bez pogovora su se upuštale u dalji razgovor.

– Ćao, devojke, samo sekund vaše pažnje. Ja sam Miloš – raširenih ruku, čvrstog stava koji se u poslednje vreme retko viđa kod muškaraca, Koprivica je zaustavio dve devojke koje su užurbano koračale ka njemu želeći verovatno da što pre popiju kafu.

Minut kasnije sele su sa zavodnikom u kafić sa osmesima koji su govorili “želela bih da me odvedeš daleko i da budem samo tvoja”. Svakim prilaskom Milošu je rasla samouverenost jer su privlačne devojke prihvatale njegov flert. Ali, beogradski Kazanova ipak nije opčinio svaku. Bilo je i onih koje su samo prošle pored njega, jer im se njegovo zavođenje nije dopalo.

Nekima je bilo smešno, drugima odbojno. U vreme kad muškarci sve manje prilaze devojkama zbog straha od odbijanja, nedostatka samopouzdanja ili iz nekog sasvim drugog razloga, priča o beogradskom Kazanovi možda će da podstakne mladiće da se vrate svojoj iskonskoj ulozi.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top