All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

Milka raskomadala muža sekirom, odsekla mu glavu, ruke i noge. Do detalja opisala jeziv zločin

Tvrdi da je bila zlostavljana

Monstrouzna vest da je Milka Katanović (55) iz Karakaja kod Zvornika sekirom isekla muža Vojislava Katanovića (59) odjeknula je regionom.

 

Milka je sekirom bukvalno raskomadala supruga, odsekla mu glavu, noge i ruke od trupa i sve odvojeno bacila. Trup je pronađen, a ruke i noge su, pretpostavlja se, su završile na regionalnoj deponiji, pišu Večernje Novosti.

Nezvanično, Milka je priznala ovaj zločin, pod tvrdnjom da je bila žrtva zlostavljanja.

– Ostaci tela su zatečeni u vreći, odnosno torbi nedaleko od žrtvine kuće. Prevezeni su u bijeljinski odsek Zavoda za sudsku medicinu RS gde će se danas obaviti obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti – rekla je Vera Lazić, dežurni tužilac u Bijeljini.

Potvrdila je da je Katanović saslušana u tužilaštvu i da joj je određen jednomesečni pritvor.

– Radi se o teškom krivičnom delu i smatra se da bi njeno puštanje na slobodu rezultiralo uznemirenjem javnosti – kaže tužilac.

Milka je, kako se navodi, do detalja opisala zločin koji je počinila, pokazala je mesto gde je zakopala glavu, trup, a pronađena je i sekira kojoj je počinila ovaj zločin.

– Kaže da je motiv zločina to što je Vojislav već duže vreme maltretirao. Rekla je da je bila napadnuta. To potvrđuju masnice i povrede koje su lekari pronašli na njenom telu. Kaje se zbog zločina, ali tvrdi da nije imala izbora.

Milka će najverovatnije biti pregledana kod psihijatra da bi se utvrdilo u kakvom psihičkom stanju je bila za vreme zločina.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top