All for Joomla All for Webmasters
Magazin

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2017. godine: Jedan znak čekaju veliki PROBLEMI

Polako nam stiže i novembar, pretposlednji mesec u godini.

Još ima vremena da ostvarite ciljeve koje ste zacrtali još početkom 2017. – ali pazite! Ovaj mesec je prevrtljiv.

Pre nego što načinite sledeći korak, pročitajte šta su vam zvezde pripremile za mesec novembar na polju karijere, novca, ljubavi i zdravlja, prema predviđanjima astrologa portala Sunsigns.org.

OVAN

Tokom meseca novembra, kuća karijere biće na prvom mestu, dok će u porodičnim odnosimabiti dosta problema.

Vodićete računa i o tuđim interesima i osećanjima, ali pazite – ovo nije povoljan period da za samostalne akcije i lične uspehe.

Posao: Što se tiče posla, situacija će biti i više nego odlična. Nezaposleni Ovnovi imaće dosta dobrih ponuda i trebalo bi da sagledaju stvar iz svakog aspekta ako žele da donesu pravilnu odluku.

Novac: Slobodno možete da se nadate tom novcu koji već dugo čekate. Ako imate svoj biznis, privlačićete partnere sa velikim kapitalom poput magneta. Ipak, ako ste planirali da otpočnete neki novi, skup projekat, možda je bolje da to odložite za idući mesec.

Ljubav: Kretaćete se u krugu uticajnih ljudi, i tamo biste mogli da upoznate zanimljivu osobu. Ljubav ćete pronaći u poslovnom okruženju, dok će Ovnovi koji su u braku doći u iskušenje da prevare partnera.

Zdravlje: Energija će vam biti na zavidnom nivou, osećaćete se odlično. Za svaki slučaj, malo povedite računa o ishrani i žlezdama.

BIK

Ovog meseca većina događaja neće biti pod vašom kontrolom. Samo ćete se nervirati, a nećete uspevati da ostvarite značajnije promene bez tuđe pomoći.

Tokom novembra sve ambicije privremeno ostavite „sa strane“. Budite fleksibilni i spremni na kompromis, ako mislite da vam išta pođe od ruke.

Posao: Na polju karijere moguć je napredak, ali samo ako budete strpljivi. Ipak, biće i dosta prepreka, koje ćete moći da savladate samo uz pomoć odanih prijatelja i kolega. Moguć je i duži poslovni put, koji će vam pružiti priliku da se profesionalno dokažete baš kako ste želeli.

Novac: Ako planirate velike troškove, pokrijte ih pre sredine meseca. Ostatak novembra biće u znaku snalaženja i razvoja novih strategija kako da uštedite novac i „preživite“ do sledeće isplate. Može doći do novog priliva novca preko prijatelja ili članova porodice.

Ljubav: Bićete veoma aktivni tokom novembra kada su u pitanju izlasci i druženje. Zbog toga ćete steći i dosta novih poznanika, ali i upoznati neku posebnu osobu, sa kojom biste mogli da ostvarite vrlo lepu vezu. Bikovi koji su u braku uživaće u harmoničnim odnosima i porodičnim okupljanjima.

Zdravlje: Bićete izuzetno osetljivi tokom čitavog meseca. Neophodno vam je više relaksacije i odmora, ali i vežbanja, kako biste izbacili nagomilani stres. Povedite računa o zdravlju očiju.
BLIZANCI

Lični razvoj biće vam ovog meseca na prvom mestu, dok će polje karijere biti najmoćnije i pretrpeti najveće promene. Morate da počnete da vodite računa i interesima drugih, a svoje ambicije bar trenutno da obuzdate.

Tokom novembra, samo vaš društveni ugled može da vam pomogne da ostvarite ciljeve.

Posao: Period je jako povoljan za razvoj novih planova u karijeri. Uticaj Merkura pomoći će vam da tokom novembra uspete da ostvarite neke nove, isplative poslove. Ipak, biće nekih turbulencija na poslovnom planu. Ako želite da uspete, prihvatite pomoć porodice i prijatelja koja vam se nudi.

Novac: Nakon 13. novembra, finansijska situacija će se popraviti. Tada ćete moći da priuštite sebi i malo luksuzaa ne samo neophodne stvari.

Ljubav: Ako ste sami, dosta kretanja među zaniljivim ljudima kojem ćete biti skloni, pomoći će vam da konačno ostvarite kvalitetnu vezu. Blizanci koji su u braku treba da se posvete partneru i pokušaju da mu ispune neku želju. Očekujte dosta strasti, ali i potencijalnih sukoba, pa pokušajte da se kiontrolišete u svađama. Moguća je i iznenadna trudnoća.

Zdravlje: Sve do 22. novembra, zdravlje će biti odlično. Nakon toga, pokušajte da više vežbate i obratite pažnju na ishranu.

RAK

Rakovi će tokom čitavog novembra biti „razapeti“ između karijere i porodičnih problema. Moraćete da se prilagođavate situacijama i napravite neophodne kompromise, ako želite da ostvarite bilo koji od vaših ciljeva.

Biće vam teško da izađete na kraj sa svim konfliktima koji vas čekaju tokom meseca, ali možete da se nadate srećnoj i harmoničnoj budućnosti.

Posao: Pre nego što donesete bilo kakvu odluku, dobro razmislite. Neslaganje sa porodicom će negativno uticati na vaš poslovni uspeh, pa je najbolje da prvo rešite sve nesporazume, pa tek onda uplovite u nove poslovne poduhvate. Nezaposlene Rakove čeka odlična poslovna ponuda.

Novac: Samo snalažljivost i proračunatost će vam pomoći da izgurate ovaj mesec bez većih novčanih teškoća. Novembar nije dobar period za velika ulaganja.

Ljubav: Osvajaćete ljude šarmom gde god da se pojavite, što će vam doneti dosta prilika za romantičnu vezu. Ipak, to će biti kratke veze bez budućnosti. Rakovi koji su već izgovorili sudbonosno Da biće u iskušenju da potraže nova uzbuđenja van svoje bračne zajednice, što može da bude veoma riskantno i brzo otkriveno.

Zdravlje: Koristite prirodne lekove, dovoljno spavajte i zdravlje bi moglo značajno da se popravi.

LAV

Posledice vaših postupaka iz prošlosti konačno dolaze, i moraćete da im se prilagodite, koliko god da vam je teško. Uz pomoć neke bliske osobe, možete da uspete da ostvarite zacrtani cilj, ali i to će biti izuzetno teško.

Doći će do sukoba između poslovnih i porodičnih stvari, i morate da posvetite jednaku pažnju i jednom i drugom. Pred vama su veliki novčani izdaci.

Posao: Ambicije će morati nakratko da miruju, jer će svaki poslovni pokušaj propasti zbog uticaja porodičnih problema. Nećete imati ni volje ni koncentracije, pa je najbolje da za poslovne poduhvate sačekate da novembar prođe.

Novac: Do sredine meseca novac će pristizati lagano, ali u drugoj polovini novembra suituacija postaje izuzetno teška. Trošite pametno i kupujte samo neophodno.

Ljubav: Za razliku od karijere i novca, na polju ljubavi će biti lepše nego do sada. Slobodni Lavovi imaće dosta udvarača, veza bez obaveza mogla bi da preraste u nešto ozbiljno, dok će se oni venčani ponovo zbližiti sa partnerom i uživati u harmoničnim odnosima. Novembar je odličan mesec za trudnoću.

Zdravlje: Posle 23. novembra, zdravlje će biti mnogo bolje. Potrudite se da dovoljno odmarate i u svakodnevnu rutimnu uvedete neku zabavnu aktivnost, koja će vas osloboditi stresa.

DEVICA

Porodični i zdravstveni problemi ovog meseca biće vam na prvom mestu. Samo emotivno zadovoljstvo će vam pomoći da pregurate sve što vas čeka u novembru.

Biće vam neophodna podrška bliskih osoba šta god da radite, a vi se potrudite da budete što fleksibilniji kada su u pitanju odnosi sa drugima.

Posao: Profesionalne ambicije moraće da sačekaju. Fokusirajte se na rešavanje porodičnih problema, jer čitava budućnost može da vam zavisi od načina na koji ih budete sada rešavali.

Novac: Bar što se tiče novca, tokom novembra ne morate da brinete. Vaša odlična moć rasuđivanja i intuicija govoriće vam na šta treba da se fokusirate, što će vam doneti finu zaradu. Finansijska inteligencija vam je zaista na zavidnom nivou, i umećete to i te kako da iskoristite!

Ljubav: Slobodne Device mogle bi da upoznaju svoju srodnu dušu, a moguća je i iznenadna odluka o venčanju. Ljubav ćete pronaći na poslu ili na nekim društvenim okupljanjima, a vaša porodica će biti oduševljena ovom novinom u vašem životu. Device koje već imaju partnera, posvetiće se zajedničkim izlascima, što će osvežiti vezu i obezbediti harmoniju u bračnom životu.

Zdravlje: Nakon 22. novembra moraćete više da se posvetite zdravlju. Ne ignorišite bol u desnima i vrtoglavicu.

VAGA

Ako želite da obnovite svoju unutrašnju snagu, morate da poradite na porodičnoj harmoniji i rešavanju problema.

Potpuno ste nezavisni, i ovog meseca nećete imati ni potrebe, ni želje da pravite bilo kakve kompromise, što bi kasnije moglo da vam se vrati na vrlo negativan način.

Posao: Iskoristite ovaj miran period da napravite nove poslovne strategije i sprovedete ih u delo. Na polju karijere možete da očekujete velike promene, u pozitivnom smislu. Moguće je unapređenje. Vage koje se bave pisanjem ili nekom vrstom umetnosti mogle bi da postignu zapažen uspeh.

Novac: Najviše pažnje zaokupljaće vam finansije. Novac će vam pristizati, biće ga sasvim dovoljno za sve što poželite. Ipak, ne preterujte – život se nastavlja i nakon novembra!

Ljubav: Problematično polje tokom novembra je upravo polje ljubavi. Vaša trenutna veza biće na velikom testu. Ako ga prođete, to može biti ljubav za ceo život, ali imaćete dosta prepreka da savladate da biste došli do harmoničnog braka. Nestabilne veze biće prekinute, jer više nećete imati tolerancije za nepromišljene reči i postupke partnera. Seksualne veze bez obaveza mogle bi da rezultiraju neplaniranom trudnoćom.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, možete da budete potpuno mirni.

ŠKORPIJA

Škorpijama se savetuje da tokom meseca novembra posvete punu pažnju karijeri. Planete su u povoljnom položaju, pa će vam na polju karijere sve ići od ruke, ako se samo malo potrudite.

Bićete toliko uspešni, da ćete konačno moći vi da diktirate uslove i ostvarite šta god poželite na poslovnom planu.

Posao: Uložite trud i unesite malo promena u vaš standardni način rada i ostvarićete neslućen uspeh. Ne bi bilo loše ni da upišete neki kurs, stručno usavršavanje će vam se i te kako isplatiti.

Novac: U skladu sa poslovnim uspesima, i novčana situacija biće na zavidnom nivou. Savladaćete sve izazove, vratiti dugove, a ostaće vam dovoljno i da malo ugađate sebi, ali vodite računa da ne preterujete. Članovi porodice će takođe bolje zarađivati, pa će vam svima biti lakše.

Ljubav: Vašem šarmu niko neće uspeti da odoli. Očaraćete svaku osobu koju budete upoznali, što će vam doneti i dosta flerta. Toliko zračite samopouzdanjem da ćete neke udvarače odmah uplašiti i oterati od sebe. Škoprije koje su u braku odlično će se slagati sa partnerom. Moguće je i neko romantično putovanje.

Novac: Obratite pažnju na zdravlje zuba. Sve ostalo biće u savršenom redu.

STRELAC

Mir i sreća u porodici biće vaša glavna preokupacija tokom novembra. Pokušajte da mirnim putem rešite sve probleme, kojih će sigurno biti.

Moraćete da poradite i na sebi – iskoristite svoju nezavisnost i radite nešto baš po svojoj volji, ugodite sebi. Nema potrebe za kompromisima ili posebnim veštinama – uspećete da ostvarite svaki svoj cilj.

Posao: Tokom ovog meseca, ostavićete posao po strani i posvetiti se porodici. Moraćete dosta da se potrudite i mnogo prepreka da prevaziđete da biste ostvarili uspeh na svim poljima, kao što već dugo želite.

Novac: Biće potrebno dosta truda da pregurate ovaj mesec u finansijskom smislu. Naterajte se da konačno završite stare, započete projekte, doneće vam finu i preko potrebnu zaradu.

Ljubav: I ovo polje postaje problematično tokom ovog meseca. Slobodni Strelčevi će imati dosta novih prilika sve do 19. novembra, dok u braku može doći do nesuglasica. Ključ je u kompromisu, bez toga ni od ljubavi neće biti ničega.

Zdravlje: Osećaćete se fantastično, pa ćete iskoristiti svaku priliku za sjajan izlazak. Izbegavajte kasne večere.

JARAC

Vreme je da svoju samoživost ostavite po strani i malo posvetite pažnje i tuđim potrebama. Biće dosta problematičnih situacija, ali imaćete snage da sve preokrenete u svoju korist i uspete da ostvarite ciljeve.

Posao: Krajnje je vreme da završite započete poslove. Pomračenje meseca 29. novembra intenzivno će uticati na vaš poslovni život, pa se potrudite da do tada završite sve zaostale obaveze. U suprotom, može doći do veoma neprijatnih posledica.

Novac: Sjajne procene doneće vam sasvim dovoljno novca da isplatite tekuće obaveze, ali i zaostale dugove. Imaćete i podršku okruženja u nekim projektima, koji će takođe doneti veće prilive novca. Sve u svemu, polje finasija biće veoma stabilno i dobro tokom čitavog meseca. Samo treba da se čuvate rizičnih ulaganja i ishitrenih odluka.

Ljubav: Privlačićete suprotni pol kao magnet, a moguća je i prilika za ozbiljnu vezu, koja može veoma brzo da rezultira brakom. Ishitrenost se ne preporučuje ni u ovom slučaju – svaka odluka doneta na brzinu i bez razmišljanja, može da ima nesagledive posledice. Jarčevi koji su u braku ili dugoj vezi uživaće u apsolutnoj hramoniji.

Zdravlje: Tokom novembra, zdravstveno stanje se generalno poboljšava. Na vama je samo da izbegavate stres, a ne bi bilo loše ni da odaberete neki program detoksikacije.

VODOLIJA

Čitavog meseca bićete obuzeti problemima na poslu, ali imaćete da snage da prevaziđete sve izazove. Bićete izuzetno nezavisni i svakom smislu, što će vam dodatno podići samopouzdanje.

Pazite samo da ne zapostavite porodicu, biće im potrebna vaša podrška.

Posao: Imaćete podršku planeta za svaki poslovni poduhvat koji budete isplanirali. Možete da očekujete unapređenje, čak i nove, bolje poslovne ponude. Dominacija Marsa tokom novembra učiniće vas agresivnijim nego inače, što će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve na polju karijere.

Novac: Budite spremni za brojne izazove. Teško ćete ih savladati, ali vas nakon toga čeka nagrada u vidu većeg finansijskog prilika. Dobićete priliku da zaradite i dodatni novac kroz neki honorarni posao.

Ljubav: Svakog vikenda ćete dobijati pozive za izlaske i druženja, što će vam jako prijati. Na tim druženjima mogli biste da upoznate veoma zanimljivu osobu, koja će vas zaintrigirati i želećete da produbite to poznanstvo. Vodolije koje su u braku ili dugoj vezi uživaće u mirnoj kolotečini.

Zdravlje: Ovo je jedino polje koje bi moglo da vam pravi veće probleme. Zdravlje će biti osetljivo sve do 22. novembra, ali bi dijeta i vežbanje mogli dosta da vam pomognu.

RIBE

Ovaj mesec biće u znaku harmoničnih porodičnih odnosa i lepe atmosfere. Bliske osobe pomagaće vam u vezi karijere, pa će i na ovom polju biti lepih vesti.

Uspećete sami da se izborite sa svakim problemima, što će vam pričiniti dodatno zadovoljstvo.

Posao: Možete da očekujete pozitivan razvoj situacije na poslu. Nadređenima će se dopasti sve vaše ideje, pa ćete imati priliku za lepo poslovno putovanje, čak i unapređenje. Samo se trudite i dajte sve od sebe, sigurno ćete biti nagrađeni.

Novac: Morate malo da usporite sa trošenjem. Ako nastavite po starom, na kraju meseca nećete imati novca ni za redovne obaveze. Samo Ribe koje se bave obrazovanjem ili putovanjima mogu da očekuju značajni boljitak na polju finansija.

Ljubav: Očekujte velike promene, naročito ako ste u dugoj vezi ili braku. Novembar donosi velika iskušenja, koja će uspeti da prevaziđu samo prave ljubavi. Slobodne Ribe upoznaće inteligentnu i uticajnu osobu, koja bi mogla odmah da osvoji njihovo srce.

Zdravlje: Bićete puni energije toliko da ništa neće moći da vas zaustavi. Moguća je prehlada.

( dijaspora.news/stil.kurir.rs)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top