All for Joomla All for Webmasters
Duhovnost

Ovo je najkraća MOLITVA koja postoji, a monasi TVRDE da može da pomera PLANINE!

Kada im se u životu dešavaju loše stvari i nikako da sve krene na bolje, ljudi veruju da je na njih neko bacio kletvu ili ih urekao.

Tu su i mnoge metode „skidanja“ tih uroka i kletvi, za koje se mnogi obraćaju šarlatanima koji će o uraditi za svega 10 evra, ali zapravo ništa vam ne može više pomoći da se zaštitite od svega negativnog od iskrene molitve.

Vernici znaju da je odlazak kod vidovnjaka jedan od strašnih grehova. Ako ste jedan od njih, okanite se bapskih priča i molite kada osetite potrebu za tim.

Gospode Isuse Hriste, sine Božji, pomiluj me grešnog“ – reči su Isusove molitve.

Ovo je najkraća molitva koja postoji, ali monasi i sveštena lica tvrde da je toliko moćna da sa iskrenom verom može da pomera planine!

Obratite se iskreno Bogu i on će vas sigurno čuti. Ako se pitate kada treba da se molite za boljitak, ne postoji precizno određeno vreme. Uradite to onda kada vam najviše prija, a naročito kad osećate da vam je molitva potrebna.

Probajte i videćete – dobićete novu energiju, volju, bićete spokojniji, a i problemi će se polako sigurno rešiti.

Kada molitva pročisti sve ono negativno što se nakupilo kod vas, nestaće i razlozi zbog čega mislite da vas je neko urekao ili prokleo.

dijaspora.news/stil.kurir.rs

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top