All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Marina (29) zapalila sebe, sina i ćerku: Otišla je sa posla, pokupila decu i odvezla ih duboko u šumu, ništa nije slutilo na TRAGEDIJU

Tri ugljenisana tela pronađena u hrvatskoj šumi Staro brdo u Husainu nadomak Kutineidentifikovana su, reč je o majci Marini Š. (29) i njeno dvoje maloletne dece , sina (1) i ćerke (5).

– Sin je bio kod kuće i čekao da se vrati, ali nije dolazila. Zvali smo je na mobilni, nije se javljala. Zvonilo je kao da je mobilni isključen ili nema signala. Nikad se pre nije dešavalo da se nije javljala, pa smo se zabrinuli. O Bože, šta joj je bilo? Zašto? – još u šoku priča njen svekar Đuro Š.

Poznato je da je Marina u ponedjeljak oko 15 sati, kao i obično, otišla s posla. Bila je vedra i dobro raspoložena, pa niko ko ju je video nije mogao da pomisli šta planira.

Radila je, pričaju kolege, u računovodstvu kompanije koja je u najmu u kutinskom hotelu.

Svekar kaže da je ostavila kovertu adresiranu “Za Darija”.

U njoj nije bilo oproštajnog pisma, ali je bio novac i članarina iz knjižare u kojoj je pozajmljivala slikovnice za decu. Nakon odlaska s posla otišla je do svekrve i pokupila decu.

Ona su, kaže Đuro, bila kod bake jer je devojčica bila malo bolesna, pa nije želela da ih vodi u vrtić. Umesto toga ih je smestila u “ševrolet” i otišla.

Sumnja se da je počinila samoubistvo i da je u smrt povela i decu.

Foto: Profimedia/Press Association

Tri izgorela tela pronašli su šumari oko 9 sati, a policija je juče pokrenula istragu.

Kako nezvanično saznajemo, istražitelje koji su navikli na najgore situacije dočekao je pravi horor. Tela su bila neprepoznatljiva, a od automobila je ostala samo šasija.

Marinin svekar dodaje da ni od policije ni od nadležnih još nije dobio nikakve informacije o tome kako su stradali ni koji motiv bi je mogao naterati da naudi deci. Nagađa se da ju je pogodila suprugova bolest.

– Moj je sin teško bolestan. Ima tumor na mozgu i sad je prošao drugu operaciju te uzima terapiju. Njih dvoje su bili jako vezani i ona ga je silno volela. Je li to bio motiv, stvarno ne znam – kazao je očajni Đuro.

On dodaje da se supružnici, koji su u braku bili oko šest godina, nikad nisu svađali niti su imali bračnih problema. Živeli su s njim u istom domaćinstvu, a njegov sin Dario vodio je firmu za uređenje enterijera.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top