All for Joomla All for Webmasters
Srbija

LUKA JE NAŠAO VIŠE OD 6000 EVRA NA PUTU: Ono šta je URADIO sa tim NOVCEM će vas ŠOKIRATI!

Lukin potez oduševio je sve, i mnogi su ostali bez teksta kada su shvatili koliko dobrih li poštenih ljudi ima – to je u današnje vreme prava retkost.

Mladenovčanin Luka Stanković pre nekoliko dana je u blizini opštine Mladenovac, kod autobuskog stajališta našao novčanik u kome je bilo 6.000 evra i 24.000 dinara. Kako kaže, ni na sekund mu nije palo na pamet da uzme to za sebe, već je bez razmišljanja otišao u mladenovački SUP i prijavio šta se desilo.

U tom trenutku je bio sa drugarima,Nikolom Janićijevićem i Nemanjom Živanovićem, koji su takođe podržali druga Luku da novac treba da vrati onome ko ga je izgubio

Zahvaljujući ličnoj karti koja je bila u novčaniku, policija je pronašla nesrećnog čoveka koji je izgubio novac. Osoba koja je izgubila novac je isti pozajmio, kako bi sredio hladnjaču koju je pravio kod kuće.

Luki, poštenom pronalazaču je čovek ponudio nagradu,a onda je ovaj momak ispao potpuni kralj – nije hteo da uzme novac.

Luka ima 20 godina,živi i radi u Mladenovcu kao automehaničar, a za Beogradske medije je ispričao sled ovih događaja:

– Bio sam sa dva drugara kada sam pronašao novac. Bukvalno je “ležao” na putu. To je nešto neopisivo, nijednog trenutka mi nije proslo kroz glavu da zadržim novac, jer nikad se ne zna da li je taj isti pozajmio, prodao nešto, možda čak poneo kući i pazar iz firme. Odmah sam želeo sve da vratim. Čovek je bio presrećan, i nije mogao da veruje šta mu se desilo na svu muku koja ga je zadesila. Postali smo super prijatelji i moj obraz je ostao čist – ispričao je ovaj skromni, divni mladić čiji primer bi svi trebalo da slede.

(Dijaspora.news/beograd.in)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top