All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

LJUBAV KOJOJ NI 10 HILJADA KM NE MOŽE NIŠTA: Jelenina i Ivanova priča je inspirisala svijet

Mostarska književnica Jelena Rozić čitaocima se prvobitno predstavila objavama na društvenim mrežama. Nedavno je ove godine javnosti predstavila svoju prvu knjigu “Jesi tu?”. Pobornik je ljubavi koja je njena večna inspiracija, a njena ljubavna priča obišla je svet.

Iako se poznata uzrečica koja kaže “Daleko od očiju, daleko od srca” u mnogim slučajevima pokazala istinitom, postoje priče koje vraćaju nadu u to da ona ipak može uspeti, piše Klix.ba

 – Verujem da se zbog ljubavi i u ljubavi može sve ako joj dopustimo da nas cele obuzme. Oduvek sam pisala o ljubavi. Znam da ponekad to zvuči otrcano i izlizano, ali nastojim da pristupim emocijama i odnosima među ljudima iz neke svima razumljive perspektive, one koja je iskrena i neukrašena. Upravo zato najviše pišem o vlastitoj ljubavnoj priči, koja je počela pre šest godina i još traje, onakvoj kakva ona stvarno i jeste – rekla je Jelena za Klix.ba.
 Ljubav Jelene i njenog supruga Ivana dokazala je da su kilometri i granice nebitni.  Nakon što su se počeli da se zabavljaju Ivan je zbog posla otišao na Tajland, a njihova veza svela se na dopisivanje preko Vibera. Svakodnevno su jedno drugom slali Viber stikere Fredi i Iv u kojima su se pronašli. Kada je Ivan odlučio da zaprosi, obratio se Viberu s molbom da naprave poseban stiker ‘Fredi i Iv se žene’, a kompanija nije mogla reći ‘ne’ toj romantičnoj molbi. Evo šta se dogodilo kada je Jelena videla iznenađenje.

Foto: Facebook / Privatna arhiva

Proizvod njene i Ivanove ljubavi je knjiga “Jesi tu?” koja ruši predrasude o ljubavi na daljinu.

– Živimo u vremenu kada su veze na daljinu jako popularna tema i veoma česta pojava. Ova knjiga opisuje neke svakodnevne situacije s kojima se susreću svi koji su voleli ‘preko žice’. Knjiga je drugačija i posebna po tome što u njoj nema ništa izmišljeno. Ona prenosi sve onako kako je zaista i bilo. Opisuje naša putovanja, naše rastanke, naše ponovne susrete. Realna je i ne maže oči ružičastom bojom pa sadrži i naše poruke i dopisivanja, svađe, nedoumice, sumnje i pitanja s kojima smo se borili dok smo bili udaljeni kontinentima – rekla je ova mlada autorka.

Foto: Facebook / Privatna arhiva

Jelena na “Fejsbuku” vodi svoj autorski blog “Ogledalo duše” gde piše o ljubavi i svakodnevnim događajima iz drugačije perspektive.

– Malo je osećaja lepših od onoga kad shvatite da se neko pronašao upravo u onome što se tog jutra vama dogodilo. Zato mislim da, koliko god ponekad bilo teško opstati kao drugačiji u moru istoga, sve stostruko vredi kad doprete do još nekoga, tako drukčijeg – zaključila je Jelena.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top