All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Lena je rođena u Holandiji, živi u SAD, a proplivala u Srbiji: Čudo od deteta, naučila sve stilove za samo TRI dana

– Lenna je najtalentovanije dete koje se pojavilo u mojoj 14 godina dugoj karijeri trenera u školi plivanja – rekao je trener

Lenna Van Meurs (5), rođena je u Amsterdamu, živi u Los Anđelesu, a proplivala je u Srbiji.

Bez obzira što joj je otac iz Holandije, a majka iz Beograda, ova devojčica naučila je da pliva u Beloj Crkvi.

Naime, njena baba i deda Vesna i Milutin Popović, već 14 godina letuju u tom mestu, a ove godine su im se pridružili unuka Lenna i unuk Luuk (9).

Zanimljivo je i to što je dečak prvi počeo da trenira kod Dragana Milojevića vaterpolo, pa se i njegova mlađa sestra zainteresovala za plivanje.

– Pitali smo Dragana da li bi hteo da joj održi nekoliko časova, pristao je. Ispostavilo se da je naša Lenna među najuspešnijim malim plivačima koje je Gagi ikada imao jer je proplivala za samo tri časa i roni otvorenim očima.

– Za Belu Crkvu će je ova uspomena zauvek vezivati, a koliko se njoj i bratu dopada ovde govori i to da su već izrazili želju da naredne godine ponovo dođu, a nema razloga da tako ne bude jer smo supruga Vesna i ja tokom celog leta u Beloj Crkvi – rekao je ponosni deda za portal ebelacrkva.

Međutim, ponosan je i trener.

– Lenna je najtalentovanije dete koje se pojavilo u mojoj 14 godina dugoj karijeri trenera u školi plivanja. Za tri dana naučila je prsno, leđno i da se održava na vodi. Toliko joj se dopalo, da su boravak produžili za 7 dana. Nadam se da ću joj i naredne godine biti trener u školi stilskog plivanja – ističe Dragan Milojević- Gagi.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top