All for Joomla All for Webmasters
Srbija

LAKTOVIMA DRŽI VOLAN I KUCA SMS PORUKE Putnici se tresli od straha u trolejbusu zbog BAHATOG vozača

Vozač trolejbusa na liniji 28 snimljen je pre par dana dok je tokom vožnje koristio telefon, kucao poruke i surfovao društvenim mrežama, a istovremeno laktovima okretao volan i upravljao vozilom.

Iako je kažnjivo i zakonom zabranjeno korišćenje telefona tokom vožnje, to nije sprečilo ovog profesionalnog vozača da dok vozi gradom, gleda i u telefon.

YT_Vozac_28ce_vesti_blic_unsafe

Osim što taj potez predstavlja opasnost za putnike, opasnošću su izloženi i drugi učesnici u saobraćaju. Iznerviran situacijom, jedan od putnika je svojim mobilnim telefonom snimio neodgovornog vozača koji, udubljen u telefon to nije ni primetio.

“Jednom rukom drži volan i vozi, a posle volan pridržava samo sa laktovima! Ovaj bahati vozač na liniji broj 28 (2054) u toku vožnje surfuje po internetu (Instagram), kuca sms poruke i u isto vreme vozi!” napisao je korisnik Tvitera koji je ovaj događaj snimio.

U komentarima je jedan putnik naveo da nije prvi put da ovaj vozač to radi.

“Čovek to radi svakog dana. Dva puta sam pokušavao da mu skrenem pažnju na poslednjoj stanici. Prvo me je ignorisao i tupo gledao a posle me više nije ni gledao” glasi komentar.

Iz GSP-a su za “Blic” rekli da pomenuti vozač još uvek nije dobio ni jednu prijavu.

– Ukoliko ga neko prijavi određuje se komisija i zasedaju šef, direktor i pravnik koji će odlučiti kakva kazna sleduje vozača prema tome koja je vrsta povrede rada u pitanju – kažu u GSP-u.

 (dijaspora.news/blic.r)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top