All for Joomla All for Webmasters
hronika

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV BABIĆEVOG VOZAČA: Sa 93 kilometra na čas uleteo u naplatnu rampu u Doljevcu, Stanika (52) izgubila život

Osnovno javno tužilaštvo je jutros podnelo Osnovnom sudu u Nišu optužni predlog protiv vozača Dejana S. koji je izazvao saobraćajnu nezgodu 31. januara ove godine na naplatnoj rampi u Doljevcu gde je poginula Stanika Gligorijević (52) iz Debelice kod Knjaževca.

Dejan S. je vozač javnog preduzeća “Koridori Srbije” čiji direktor Zoran Babić se nalazio na zadnjem sedištu “škode superb koju je vozio Dejan S. Babić je pritom polomio butnu kost.

Saobraćajna nesreća se dogodila 31. januara oko 820 sati kada je Dejan S. u kanal za naplatu putarine uleteo sa 93 kilometara na čas, kako stoji u podignutoj optužnici.

– On se kretao autoputem E 75 iz pravca Niša ka Grdelici i ulaskom u kanal za naplatu putarine broj tri, nedozvoljenom brzinom od 93 km/h. On nije svoje vozilo držao na bezbednom odstojanju od vozila marke „opel astra“ koje je udario u zadnji deo vozila, a ono je udarilo u “folksvagen pasat”.

U opelu je, na zadnjem sedištu, bila Stanka Gligorijević koja je od posledica udara preminula – između ostalog se navodi u optužnom predlogu. Pored Babića, još dve osobe su u ovom udesu zadobile teške telesne povrede, ali su se oporavili od ove saobraćajne tragedije.

 

Dijaspora.news/(Kurir.rs/M.S.)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top