All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Kvazi Don Žuan iz Zagreba promenio 60 žena: Predstavlja se kao gospodin sa nemačkom penzijom, oženi ih, iskoristi pa šutne

Sredovečni gospodin Antun Oškroban postao je poznat kao kvazi Don Žuan iz Zagreba, koji preko oglasa na radiju traži suprugu, a to i ne bi bilo tako čudno da ih do sada nije promenio 60!

Preko oglasa se predstavlja kao fin i uglađen gospodin s nemačkom penzijom, a za buduće supruge traži udovice, kojima bi nakon smrti ostavio kuću i tu penziju.

Kako se ispostavilo, ljubav bi trajala dok supruga ima novca, a kad ga ponestane, Antun bi opet predao oglas na radiju. Tako ih je do sada skupio više od 60, prenosi ekipa emisije Provjereno.

Ako je suditi po oglasu, trebalo bi da je reč o ljubavi u poznijim godinama, ali ipak, nije. Ljubav bi trajala dok se nešto ne sredi po kući ili oko kuće, pa je tako jedna od njih sredila garažu, druga ogradu oko kuće, treća renovirala sprat kuće…

Kako navode neke od Antunovih bivših partnerki, veze su se nakon toga pretvarale u noćne more. Ljubav se vrlo lako preobržavala u mržnju i teške reči, pa bivše partnerke za Oškrobana kažu da on u stvari mrzi žene.

Mada ta tvrdnja i nije daleko od istine, jer Antun za svoju bivšu partnerku kaže da je ili žena koja ide od kreveta do kreveta ili psihički bolesnik, a na konstataciju da ona to isto tvrdi za njega, kaže da, iako traži normalnu ženu, uvek nailazi na budale.

Prevarene žene za Antuna kažu da je na početku bio vrlo šarmantan i ljubazan čovek, pravi Don Žuan koji je obećavao brda i doline, a mesec dana od upoznavanja i brak. Ipak, sve to bi trajalo dok ima para na računu.

Gospođa Marica se javila na oglas, prodala porodičnu kuću, stavila 40.000 evra u džep i krenula, kako je mislila, u novi život.

– Kuću sam prodala jer sam mislila da ćemo se venčati i živeti zajedno kao muž i žena. Tri godine sam bila kod njega, uložila sve kod njega, radila mu, čistila, a on me maltretirao i na kraju isterao – kaže Marica.

Printskrin: Youtube/Žuti Karton

Ona se našla na ulici, a on je, kako kaže, otišao u radio stanicu da preda novi oglas.

Jedna od žena s kojom je živeo neko vreme, ispričala je da je paralelno tražio drugu ženu i to javno putem oglasa. Kako navodi, čak ga je i jednom i čula kako razgovara sa ženom koja je rekla da se javlja na oglas.

KOMŠIJE NE ŽELE DA IMAJU POSLA SA NJIM

U slučaju gospođe Marice idila je kratko trajala, a bilo je prekasno kad je shvatila kakve su zapravo Antunove namere.

Kad je pitala komšije zašto je nisu nekako upozorili o kakvom čoveku se radi, rekli su joj da je veoma žao i da ne žele da imaju posla sa njim. Jedna od komšinica rekla je da on ni sa kim ne razgovara.

Marica je mislila da je jedina nasela na njegovu prevaru, ali kako se ispostavilo, bila je samo jedna u nizu. Kako i sama kaže, godinama mu je uspevalo nemoguće, a to je život na račun drugih žena.

Oškroban, s druge strane tvrdi da su to same gluposti i kaže da jednostavno nije imao sreće sa ženama.

Marica je mislila da će posle 35 godina samoće, koliko je već udovica, pod stare dane živeti s nekim da ne bude sama. Kad je shvatila šta ju je snašlo, odlučila je da sve ispriča kako se još neka žena ne bi našla u istoj situaciji.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top