All for Joomla All for Webmasters
Srbija

KRVAVI PIR BIVŠEG MUŽA: Radenko upucao pašenoga, izbo ženu, taštu i svastiku pa se obesio!

Radenko Trišović posle svađe pucao iz karabina i teško ranio pašu Radojka Raketića, potom je nožem teško povredio bivšu suprugu Milijanu, njenu sestru Danu Raketić i majku Drinku Vakirević, pa izvršio samoubistvo

 Radenko Trišović (63), bivši radnik FAP iz sela Suvi Do kod Pribojske Banje, pucao je iz karabina i teško ranio bivšeg pašenoga Radojka Raketića (63), potom je nožem teško povredio bivšu suprugu Milijanu (60), svastiku Danu Raketić (63) i taštu Drinku Vakirević (83). Posle krvavog pira koji se dogodio u kući Raketića Radenko se obesio u dvorištu.

Radojko Raketić i Milijana Trišović, profesor ruskog jezika u penziji, s teškim povredama zbrinuti su u užičkoj bolnici, tokom noći su operisani i juče su bili van životne opasnosti. Lekari kažu da je Milijani sečivo noža prošlo tik pored srca, bukvalno na nekoliko milimetara. Radojkova supruga Dana i njena majka Drinka juče su bile u pribojskoj bolnici.

FOTO: KURIR

Krvava kuća

Porodična drama odigrala se u sredu oko 21 čas. Komšinica Milena Trišović nije čula pucanj u kući Raketića, ali je nešto kasnije čula dozivanje u pomoć.

– Čuli su se kuknjava, jauci, dozivanje u pomoć… Dotrčala sam sa sinom do Radojkove kuće, zakoračila unutra, videla sam Milijanu kako leži na podu, krvavom rukom pokazivala je na grudi. Drinki su bile krvave ruke, malo dalje sedeo je Radojko… Uhvatila nas je panika, nekako smo dozvali Hitnu pomoć – ispričala je juče komšinica Milena Trišović.

Juče do popodnevnih sati trajala je istraga u kući Raketića. Prema nezvaničnim podacima, Radenko je te večeri iz svoje kuće u selu Suvi Do, udaljene malo više od kilometra, došao do kuće bivšeg pašenoga, u rukama je imao karabin i nož.

– Najverovatnije su se posvađali, Radenko je onda potegao pušku i pucao Radojku pravo u grudi. Onda je dohvatio nož, bivšu suprugu Milijanu udario je nožem pravo u grudi, a zatim je nožem povredio i bivšu svastiku Danu. Tašti Drinki bile su krvave šake, imala je povrede od sečiva, ne zna da li se žena branila od napadača ili je pokušala da ga zaustavi. Radenko je zatim izašao iz kuće, oko stotinu metara dalje obesio se – pričao je juče u selu jedan od meštana.

Meštani Suvog Dola, sela iznad Pribojske Banje, prepričavali su detalje tragedije, put do kuće Raketića blokirala je policija. Niko od meštana nije imao ružnu reč za Radenka, koga su u selu više poznavali pod nadimkom Dragan.

Uzoran suprug

– Bio je uzoran suprug i otac. Njegov brak s Milijanom bio je za primer, skladan, divan, nikakvog konflikta među njima nije bilo. Tako je bilo do pre dve godine. Šta se onda dogodilo između njih, niko ne zna, ne zna se zbog nečeg su se sporečkali, a zatim i razveli. Milijana je počela da živi jedno vreme kod majke, a onda i kod sestre Dane – ispričala nam je juče jedna od komšinica Trišovića.

Radenko i Milijana u braku su izrodili dva sina i ćerku.

Komšije u neverici

IŠLI SMO RADENKU NA SLAVU

– Ne mogu da verujem da se nešto ovako moglo dogoditi. S Radenkom smo komšije, išli smo mu na slavu, on je nama dolazio, sretali smo se često, niko za njega ne može da kaže da je bio loš čovek – kažu komšije Trišovića.

FOTO: KURIR

Robijao

UBIO PSA, PA BIO U ZATVORU

U selu, međutim, ima i onih koji pričaju da je Radenko posle razvoda navodno pretio Milijani, tražio da se vrati, da je bilo i prijava za nasilje u porodici. Navodno, Radenko je bio i u zatvoru, ali, kako pričaju u selu, ne zbog nasilja u porodici, nego zbog toga što je ubio psa kog mu je neko doveo i vezao pred kuću.

 

Kurir / Ekipa Kurira 

 

Foto: Kurir

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top