All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Kosovom se orilo “Aco, Srbine”! Predsednik Srbije čestitao Srpskoj listi na pobedi, a oni mu skandirali

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras Srpskoj listi pobedu na lokalnim izborimau svim opštinama sa srpskom većinom na Kosovu i Metohiji.

– Čestitam na ogromnom uspehu, na tome što je naš narod na Kosovu i Metohiji još jednom pokazao da ume da se bori i za svoj opstanak, ali i za svoju zemlju Srbiju, da ume da se bori kada je najteže, kada je pritisnut i spolja i na sve druge moguće načine – rekao je Vučić telefonom.

Članovi Srpske liste, pristalice i okupljeni građani slušali su ga preko spikerfona telefona direktora Kancelarije za KiM Marka Ðurića.

– Ponosan sam na vas što štitite i branite pravo Srba da opstanu na svojim ognjištima i što branite interese Republike Srbije. I hoću da kažem narodu na Kosovu i Metohiji da je to uradio samo zato što je jak i složan i veliko hvala svim aktivistima. Čestitam Goranu Rakiću u Mitrovici, ali čestitam svim ostalim u svih 10 opština na KiM i nisu uspeli oni koji su želeli i da nas razjedine i da nas pobede – rekao je predsednik Srbije.

Foto: Promo

– Pobedili smo još jedanput – istakao je i dodao da je sada važno nastaviti da se radi u interesu našeg naroda i da naši ljudi vide dobrobit od današnje pobede.

– Radujem se večeras, to po mom glasu ne možete da zaključite, možda jednako, a možda i više od svakog od vas. Neki, čini mi se, nisam siguran da li razumeju koliki je značaj ove pobede. Mnogi su hteli da posle parlamentarnih izbora sruše Srpsku listu. Jedinstven srpski nastup i jedinstvena Srpska lista još jedanput su pokazali da ne mogu lako da budu pobeđeni – rekao je Vučić.

– Vama, vašim porodicama želim sve najbolje, želim vam puno uspeha, a želim našem narodu na KiM da opstaje, da živi sve bolje. Živela Srbija i sve najbolje vama još jednom. I Kosovo i Metohija u sastavu je Srbije – rekao je predsednik, na šta su okupljeni počeli da skandiraju: “Živela Srbija” i “Aco Srbine”.

Srpska lista večeras proslavlja pobedu sa, kako je rekao predsednik Srpske liste Goran Rakić, više od 80 odsto glasova koje je osvojila, uz vatromet, baklje, šampanjac i trubače.

(dijaspora.news/Tanjug)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top