All for Joomla All for Webmasters
Sport

KAKAV SREĆNIK! Pogodio 11 NEVEROVATNIH parova i ojadio kladionicu za 236.000 evra

Anonimni stanovnik engleskog Koventrija “ojadio” je kladionicu, jer je na uloženih 25 penija (0,29 evra) zaradio 205.000 funti (236.000 evra), pogodivši neverovatne fudbalske rezultate.

Od cele ponude kvalifikacionih utakmica i svih nižih engleskih i drugih liga, odabrao je 11 na kojima je prognozirao pobednika i da će na svakoj pasti više od dva gola.

 Tako je pogodio da će Jermenija pobediti Crnu Goru, a to se desilo, mada su Crnogorci do 74. minuta vodili u Jerevanu sa 2:0, da bi izgubili utakmicu u sudijskoj nadoknadi.

Francuzi su gubili od Šveđana, ali su sa dva brza gola sredinom drugog poluvremena uspeli da pobede.

Nadovezala se utakmica Češke i Norveške, gde su u poslednji čas pala tri gola.

Kapiten Crne Gore Stevan Jovetić

Foto: ReutersKapiten Crne Gore Stevan Jovetić

Srećni dobitnik pogodio je i šest utakmica engleskih nižih liga, na kojima su se dešavali dramatični preokreti. Naravno, na svakoj od tih utakmica bila su više od dva gola. Nakon što je popio par tableta za smirenje i pošteno se napio od sreće, anonimni stanovnik Koventrija otišao je u kladionicu da podigne svoj novac.

U ovoj kladionici priznaju da je protekla sedmica bila teška za njih – prvo ih je uzdrmala pobeda Donalda Trampa u SAD, a onda ih je “dokrajčio” kladioničar iz Koventrija.

– Neverovatno je šta je pogodio. Ako se ne varam, to je najveći iznos osvojen kod nas uz tako mali ulog. Ne znam tačno gde je Jermenija, ali nadam se da će srećni dobitnik kupiti avionsku kartu i otići da se lično zahvali tim momcima – poručio je portparol kladionice.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top