All for Joomla All for Webmasters
Sport

Britanski novinar i dalje maltretira Novaka: Zamislite Ronalda i Mesija da se ovako ponašaju

Novinar britanskog “Mirora” Nil Meklin, koji je pre dva dana ušao u verbalni sukob sa Novakom Đokovićem, napisao je kolumnu u kojoj je optužio srpskog tenisera da je svesno ušao u raspravu.

– Zamislite Lionela Mesija ili Kristijana Ronalda da šutnu loptu u publiku, a onda da iznervirano tvrde na konferenciji za medije da ne bi trebalo da budu pitani o svom ponašanju. Nešto ekvivalentno tome uradio je Novak Đoković u nedelju –  napisao je Meklin.

 Novinar, koji je inače stručnjak za golf, konstatovao je kako se “Novak lažno uvredio kada sam ga upitao o tome da njegovi postupci lagano mogu da dovedu do trenutne suspenzije”.

Nil Meklin

Foto: Mirror.co.uk / screenshotNil Meklin

On je ocenio da je u redu da sportista pokaže frustraciju u žaru borbe, jer je izgubio set nakon što je spasao šest set lopti, ali da se obično pokaju posle meča.

Foto: Reuters

Prema Meklinovoj oceni Đoković je u London stigao “spreman na sukob”, što je pokazao na prvoj konferenciji za medije, kada je novinaru “Sana” na pitanje da li će se vratiti u prepoznatljivu formu fizički i psihički, oštro rekao: “Otkud vam to? Ja sam sebi normalan svakoga dana”.

– Kada je na vrhuncu forme mislim da je Đoković i dalje najbolji na svetu. Ali njegov pad od kompletiranja grend slema i njegovo ponašanje su deo ove price. Ako ne želi da ga pitamo o izbacivanju loptica u publiku, onda to ne bi trebalo da radi – zaključio je Meklin.

Izvor: Tanjug/blic-rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top