All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

Ovo je genije iz Makedonije, koji je “zatvorio” kladionicu: Otkrio je neverovatnu taktiku kojom je sa 15 evra zaradio bogatstvo!

Tresao sam se kao prut dok sam čekao ishod poslednjeg meča – počeo je svoju ispovest Vane Lenoski iz Prilepa.

Makedonija možda nema sreće u mnogim društvenim oblastima, ali može da se pohvali da ima jednog od najsrećnijih kladioničara, koji je genijalnom taktikom i uplatom tiketa koje je čekao još od 23. januara, preko noći postao bogat.

U pitanju je Vane Lesnoski (48) iz Prilepa, na jugu Makedonije, koji još ne može da poveruje da se u trenutku obogatio.On je u jednoj sportskoj kladionici uplatio sedam tiketa i za to platio 400 denara(6.5 evra), a dobio je neverovatnih 520.000 evra,  što je ubedljivo najveći dobitak u Makedoniji, a možda i na Balkanu.

Radosnu vest da je pogodio premiju saznao je u sredu uveče.

– Sinoć, dok sam čekao rezultat poslednjeg meča Lige šampiona, Sevilja – Mančester Junajted tresao sam se kao prut. Svaka sekunda je bila velika neizvesnost, još veće uzbuđenje i isčekivanje. Trudio sam se da budem miran, da osećanje držim pod kontrolom, a kada sam čuo rezultat, zanemeo sam. Sada, 12 sati kasnije, umoran sam i iscprljen, ali ima vremena, odmoriću se – rekao je sećni dobitnik skopskoj televiziji Kanal 5.

Tikete je, objašnjava Vane Lesnoski, uplatio još u januaru.

Dobitni tiket Lenoskog; Printscreen: mozzartsport.com

– Dva tiketa su dobitna. Jedan je uplaćen 23. januara – dva puta, a drugi 24. januara – uplaćen je pet puta. Na kraju je ostalo da čekam poslednjih pet mečeva Lige šampiona. Sinoć je bila poslednja utakmica Sevilja – Mančester Junajted.

– Sedam tiketa je bilo uplaćeno na ukupnu sumu od 300 do 400 denara. Neki su sa po 30, 40, 50 i 60 denara. Tako uobičajeno igram, sa malim uplatama, nekad samo sa 20 do 30 denara. Evo, i ovoga puta je upalilo – otkrio je Lesnoski, koji je i 2. marta prošle godine sa sitnim uplatama sličnom taktikom u sportskoj kladionici dobio 25.000 evra.

Srećni dobitnik još ne zna kako će, gde i na šta potrošiti tolike pare, ali je neizmerno srećan.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top