All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

JEREMIĆ SE OPROSTIO OD NJUJORKA: Vreme je da idem kući!

Bivši šef diplomatije Srbije i predsednik CIRSD Vuk Jeremić na Tviteru se oprostio od Njujorka nakon “četiri burne godine“

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRDS) i bivši političar Vuk Jeremićnajavio je na svom Tviter nalogu da se nakon četiri godine vraća u Beograd. Njegov povratak u Beograd koincidira sa predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji, ali i sa dovođenjem njegovog imena u vezu saslučajem stradanja dvojice gardista 2004.godine.

Posle četiri intenzivne godine, doviđenja Njujorku. Vreme je da se vratim kući – napisao je Jeremić.

Njegov povratak u Beograd koincidira sa predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji, gde se pominje kao kandidat opozicije, ali i sa dovođenjem njegovog imena u vezu saslučajem stradanja dvojice gardista 2004. u topčiderskoj kasarni Karaš.

Jeremić se, naime, nije oglasio na upite medija nakon što je Olgica Batić, advokat porodice stradalih gardista Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića, izjavila da nije jasno to da je on bio obavešten o toj tragediji pre tadašnjeg načelnika Generalštaba Branka Krge.

Inače, Jeremić je u to vreme služio civilni vojni rok u kabinetu tadašnjeg predsednika Borisa Tadića, čiji je bio savetnik.

Batićeva je to rekla u utorak, neposredno uoči predstavljanja novinarima najsavremenije forenzičke 3D analize događaja u Karašu, iz koje proizlazi da je gardiste ubila treća osoba.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top