All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Jelena ubijena u kupatilu kuće Marjanovića? Telo umotano u ćebe ili tepih, naknadno bačeno u kanal

Zoran i Jelena su se najpre posvađali a povod je najverovatnije bila njena odluka da se razvede i iseli iz kuće

Zoran Marjanović se 2. april prošle godine posvađao i potukao sa Jelenom u njihovoj porodičnoj kući, onesvestio ju je a onda je uz pomoć drugih ukućana preneo u kupatilo, gde je nesrećna žena ubijena sa čak 34 udaraca u glavu, piše Informer.

Nakon toga Jelenino telo je umotano u ćebe ili tepih, i bačeno u kanal pored nasipa u Borči, gde je nađeno sledećeg dana, u zoru 3. aprila.

Ovo je najverovatniji scenario ubistva Jelene Marjanović, tvrde policijski inspektori koji skoro 18 meseci svakodnevno rade na istrazi slučaja koji je šokirao celu Srbiju. Do ovakvog zaključka došli su analizom svih tragova koje su našli.

Sagovornik ovog lista, jedan od policajca, kaže da su operativci od prvog dana bili uvereni da su suprug Zoran, ali i drugi članovi porodice Marjanović učestvovali u zločinu.

– Zoran i Jelena su se 2. aprila najpre žestoko posvađali u kući u Borči. Povod za svađu je najverovatnije bila njena odluka da se razvede i iseli iz kuće. Zoran ju je u naletu besa udario u glavu i onesvestio. Potom ju je, uz pomoć nekoliko ukućana, odneo u kupatilo. Međutim, Jelena je tamo u jednom trenutku došla sebi, nasrnula na Zorana i dokačila ga noktima. U tom haosu, Zoran ili neko od ukućana je uzeo tupi predmet i njime krvnički izudarao Jelenu po glavi sve dok je nije ubio – otkriva izvor iz istrage.

On dodaje da je zasad teško utvrditi da li su smrtonosne udarce zadali Zoran, njegov brat Miloš, otac Vladimir ili majka Zorica.

– Međutim, sasvim smo ubeđeni da su Jelenu potom svi zajedno umotali u neki tepih ili ćebe, a onda su telo odvezli do obližnjeg nasipa, gde je sutradan pronađen u kanalu. Odmah posle zločina, kupatilo su detaljno prali, i očistili “varikinom” kako bi prikrili tragove – navodi sagovornik Informera.

Da Jelena nije ubijena na nasipu ubeđen je i Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja u Novom Sadu.

– Odgovorno tvrdimo da ona nije ubijena u kanalu, nego da je tu donesena mrtva. Na njenom licu nije bilo mnogo krvi, iako je najviše udaraca dobila u glavu, što upućuje na to da je ubijena na drugoj lokaciji. Takođe, smatramo da je ubica imao najmanje jednog pomagača, i da je Jelenino telo bilo pod vodom više sati što je i razlog zašto psi tragači nisu mogli u noći uzmeđu 2. i 3. aprila mogli da ga nanjuše. Pored toga, prsti su joj bili tretirani najverovatnije “varikinom” kako bi se uklonili biološki tragovi ubice.

(Dijaspora.news/informer)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top