All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Jana na podu crta pokojnu mamu: Ćerka Jelene Marjanović je možda ključni svedok u rešavanju ubistva

Devojčica je kroz specifičnu igru otkrila da verovatno zna gde je njena majka ubijena

Ćerka ubijene pevačice Jelene i Zorana Marjanovića, Jana (6), mogla bi da bude ključni svedok u rešavanju tog zločina zbog koga se njen otac i nalazi u pritvoru.

Naime, prema pisanju lista Alo, devojčica je kroz specifičnu igru otkrila da verovatno zna gde je njena majka ubijena.

Igra se, naime, sastoji od toga da malena pokušava da oživi pokojnu majku tako što ređa njenu garderobu po podu. To je psiholozima bio alarm da treba ponovo da razgovaraju sa detetom i provere da li zna nešto o ubistvu Jelene Krsmanović Marjanović.

– Posle Jelenine sahrane devojčica je iz plakara uzimala maminu garderobu i ređala je po podu. Ispostavilo se da tako zamišlja pokojnu majku i pokušava da je u svojoj dečjoj glavi oživi – kaže izvor iz istrage.

– Inspektore je ovaj detalj naveo na sumnju da verovatno zna više od onoga što je prvobitno rekla u razgovoru sa stručnjacima – kaže ovaj izvor.

Naime, inspektorima je bilo neobično što je mala Jana na pitanja “čega se bojiš?” nacrtala svoju kuću, pa su posumnjali da tokom ranijih razgovora sa psiholozima nije otkrila sve što zna.

Potom su saznali za devojčicinu igru, pa su rešili da je testiraju.

SLIKE O TRAGIČNOM DOGAĐAJU

Stručnjaci, psihijatri, sudski veštaci i psiholozi, saglasni su u oceni da ova igra predstavlja maštu, dečji način razmišljanja, kojim se ublažava tragedija.

– Verovatno je obeshrabrena kada svojim postupcima ne uspeva da je oživi, a novim održava nadu da će da je vrati. Samo je pitanje da li je to prirodno mesto gde je nalazila majku i zašto baš tu želi da je oživi – kaže dr Dijana Lazić Puškaš za Alo, dok je za Radomira Čolakovića ova igra znak da mala Jana u podsvesti nosi neke slike o tragičnom događaju i da veštaci treba da se pozabave time.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top