All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

IVAN JE UBIO SVOJU SUPRUGU ANITU samo 6 sati pošto je ona rekla NEŠTO ŠTO LOMI SRCE

– Da on nije on uz mene, ne bi ni mene više bilo – napisala je pre samo četiri dana Anita N. (39) na Facebooku objavu posvećenu svojem vanbračnom suprugu Ivanu K. (36).

Šest dana posle toga, on ju je ubio, saznala je šokirana javnost u Hrvatskoj.

U svojoj poslednjoj poruci koju je objavila u nedelju u tačno 00.57 sati zahvalila mu je “jer pazi na nju od sveg zla koje danas postoji”.

Ubio ju je nepunih šest sati nakon što je to objavila, i to u kući u Grintavečkoj ulici u zagrebačkom naselju Gajnicama u kojoj su zajedno živeli poslednjih meseci.

 

Izbo ju je kuhinjskim nožem, a nakon što je završio sa ovim i uverio se da je zaista mrtva, uzeo je mobilni u ruke i sam nazvao policiju i priznao šta je učinio.

 

Policajci su stigli za desetak minuta, a on ih je mirno čekao u kući. Zaudarao je na alkohol, a prema neslužbenim informacijama, u trenutku kad je počinio ubistvo bio je poprilično pijan.

 

– Pa u subotu popodne videla sam ih kako zajedno šetaju psa niz ulicu. On je posle otišao do prodavnice, a ona je za to vreme obrezivala cveće u dvorištu. Mislim da niko od njih nije bio zaposlen, živeli su od socijale – rekla je jedna od komšinica vanbračnih supružnika koji su i pre prijavljivani zbog porodičnog nasilja.

(dijaspora.news/espreso.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top