All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

Ispovest oca ubijenog Radovca ispred “Nane”: Znao sam ja kakav je moj sin ali i kakvo je to mesto!

Predrag Savković, otac Aleksandra Savkovića koji je pre četiri dana ubijen ispred kluba “Nana“, nakon svađe sa obezbeđenjem a koji je danas sahranjen na groblju Orlovača, rekao je da je svog sina savetovao da ne ide na to mesto.

Aleksandrov otac Predrag svestan je da je njegov sin imao burnu prošlost, ali razloge za ubistvo nalazi na drugom mestu.

– Znao sam ja kakav je moj sin. Kao maloletnik je imao problema sa zakonom, ali ovo ubistvo, to je zlo. Ja sam rođen u Beogradu i jako dobro znam istoriju tog mesta. Upozoravao sam ga da ne ide tamo, to je zlo – ispričao je potreseni čovek za beogradske medije.

Telegraf

Zbog ubistva Savkovića uhapšen je Nedeljko Grbović (46), član obezbeđenja ovog kluba, a šta je tačan motiv ubistva na Senjaku, pokazaće istraga.

Pucnjavi ispred „Nane“ prethodila je svađa više gostiju diskoteke, koja je eskalirala u razmenu vatre u kojoj je ubijen Aleksandar Savković, navijač FK Rad, a teško ranjen njegov prijatelj Adija Iseinović (29).

Printskrin: Google maps

Petorica uhapšenih iz „Nane“, nakon saslušanja pred tužiocem, u utorak kasno uveče izvedeni su pred sudiju za prethodni postupak. Viši sud im je svima odredio pritvor do 30 dana, i to kako ne bi uticali na svedoke u istrazi ubistva Savkovića, koju je Više tužilaštvo u utorak otvorilo. Pritvor im je određen i kako ne bi ponovili delo za koje se terete.

(dijaspora.news/Telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top