All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Hrvati udarali čoveka (43) betonskim blokom i čekićem u glavu jer je njegov podstanar parkirao automobil ispred njihove garaže

Monstrumi su ga udarali nogama i rukama po telu, a 22-godišnjak ga je udario betonskim blokom u predelu glave dok ga je njegov otac više puta udario čekićem u glavu.

L.O. (51) i njegov sin M.O. (22), iz Kaštel Gomilice u Hrvatskoj, završili su u istražnom zatvoru nakon što su uhapšeni  zbog napada na M.B. (43) u njegovom stanu u Kaštel Gomilici  i obojica su zaradili prijavu za piokušaj ubustva.

Monstrumi su ga udarali nogama i rukama po telu, a 22-godišnjak ga je udario betonskim blokom u predelu glave dok ga je njegov otac više puta udario čekićem u glavu.

Prebijeni čovek je zadobio tešku telesnu povredu (krvarenje na površini mozga, prelom gornje čeljusti i više krvnih podliva u predelu lica i glave) zbog čega je zadržan na bolničkom lečenju na Odelu neurohirugije KBC-a Split.

Monstrumi su ga udarali nogama i rukama po telu, a 22-godišnjak ga je udario betonskim blokom u predelu glave /Foto ilustracija: Telegraf, Shutterstock

Otac i sin su u odbarni rekli da su na ulazu u svoju garažu zatekli golf zagrebačkih registracijskih oznaka i da su zvonili od stana do stana u Ulici Eugena Kvaternika pitajući komšije čiji je automobil. Tako su došli i do stana 43-godišnjeg M.B. koji je, kažu oni, izletio iz svog stana i napao njih, a u tome mu je pomagala i njegova majka koja ih je gađala kamenjem.

Nakon svega se saznalo da je parkirani golf tek kupio njihov podstanar, a da 43-godišnji M.B uopšte nema automobil.

Zamenik okružnog državnog tužioca u Splitu je nakon ispitivanja okrivljenih, sudu u Splitu podneo predlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od uticaja na svedoke što je prihvaćeno a okrivljenim je određen istražni zatvor.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top