All for Joomla All for Webmasters
Srbija

HODŽA IZ ZRENJANINA MI JE TRAŽIO 3.000 EVRA DA MI SPASI SINA: Pakao ovog čoveka tek tada je počeo!

– S mojim detetom je sve bilo u redu dok nije završio školu. Od tada se povukao u sebe, gleda u ćoškove i razgovara s demonima

– Hodža Ramadan Trajman (62) iz Zrenjanina tražio mi je 3.000 evra da mi sina spase od veštica, a pre toga uzeo mi je 24.000 dinara. Ništa mi nije pomogao, on je običan prevarant, zato sam ga prijavio policiji – tvrdi Pero Kusić iz sela Manđelos kod Sremske Mitrovice.

Kusić objašnjava da njegov 40-godišnji sin više od 15 godina „ratuje sa zlim silama“, odnosno da je „žrtva neke veštice koja ga je zaposela zlim demonima“.

– S mojim detetom je sve bilo u redu dok nije završio školu. Od tada se povukao u sebe, gleda u ćoškove i razgovara s demonima. Više puta se požalio kako mu ti demoni stoje na leđima, glavi i da ga dave, da ga bukvalno jašu – priča gotovo u jednom dahu Kusić.

Prema njegovim rečima, sina je vodio kod doktora više puta i svi su mu govorili da je zdrav, da nema psihičkih problema, međutim, kako se njegov sin sve više povlačio u sebe, odlučio je da potraži pomoć na drugoj strani.

– Obilazio sam manastire, bio kod belih magova i hodža. Punih 15 godina ratujem s njima, do sada sam dao preko 30.000 evra da spasim dete. Prošle godine čuo sam za Ramadana iz Zrenjanina i otišao kod njega sa sinom. Čim ga je ugledao, rekao mi je: „Gde ste bili dosad?“ – priča Kusić.

Ramadan mu je, kako tvrdi, kazao da su mi sina zaposeli demoni i veštice.

– Položio ga je na neku prostirku i prekrio nekim obručom na kome su nanizane kuglice od drveta, plastike i kamena. On je obukao svoju odoru i zapalio neku travu. Dok se trava dimila, on je pevao neke njihove molitve, ili šta već. U tom trenutku moj sin je počeo da se trese. Izgledalo je kao da iz njega isteruje samog đavola – opisuje jezivu scenu naš sagovornik.

Kusić navodi da mu je Ramadan kazao da je njegov sin popio životinjsku krv pretvorenu u prah i da je tako zavračan. On dodaje da mu je za taj jedan obred Trajman tražio 12.000 dinara, ali da on nije imao odmah da mu plati.

– Nije bilo problema jer je sa sinom trebalo da dođem i sledeći dan, u ponedeljak. Sutradan je ponovio obred i dan kasnije platio sam mu 24.000 dinara, ali mom sinu nije bilo bolje. Štaviše, poslednji put kad smo se vraćali sin me je napao. Vikao je na mene u kolima da hoću da ga ubijem i da me uopšte ne poznaje. Ramadan mi je objasnio da je ta veštica mnogo jaka i da treba da pošalje svoje „diplomate“ kako bi je uništili – priča Kusić, objašnjavajući da su „diplomate“ u stvari demoni kojima Ramadan upravlja.

Međutim, kako Kusić kaže, da bi hodža angažovao svoje mračne sile, trebalo je da se dodatno plati.

– Za to mi je tražio 3.000 eura i džak kukuruza za piliće. Dao bih mu celi ambar kukuruza da je uspio da mi spase dete, ali nije. Mom sinu je bilo sve gore. Zaključio sam da je on običan prevarant – naglašava Kusić.

Kusić sumnja da mu je veštica bacila čini jer se njegov sin nije oženio njenom kćerkom.

– Ona ima kćerku, ali deca se nisu našla, i šta ja tu mogu. Sve ovo radi da bi nam se osvetila. Ona je mnogo zla nanela mnogima. Čuo sam da ide po groblju i uzima neku vodu ispod mrtvaca i njome pravi zlo – kaže Kusić.

Pre više od 10 godina Kusić se za pomoć obratio i Vidovitoj Zorki i, kako kaže, ona mu je sina vratila s Fruške gore.

– Sin mi se jednog dana izgubio i nije ga bilo dva i po dana. Nismo znali gde je, niti da li je živ. Ona mi je rekla da je na Fruškoj gori i da će ga vratiti. Tako je i bilo…

(Dijaspora.news/espreso.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top