All for Joomla All for Webmasters
Naša posla

HIT detalji urnebesnog TV duela posle kojeg je Miša Vacić DOBIO OTKAZ

Slučajno ili ne, tek ekstremni desničar Miša Vacić je dobio otkaz u Kancelariji za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije posle jutrošnjeg urnebesnog gostovanja na TV N1 kod novinarke Minje Miletić.

 Deo jutarnjeg programa sa Mišom Vacićem i Minjom Miletić spada u one televizijske bisere koji se obično rađaju kada se neki nepripremljeni državni službenik, koji to i nije trebalo da bude, pojavi pred TV kamerama i odlično pripremljenom novinarkom – što se danas i dogodilo.
 Deo emisije koji vam predstavljamo u ovom klipu počeo je kada je Vacić, koji se nekoliko puta žalio da je prehlađen, ožedneo posle uvodnog rešetanja od strane novinarke Minje Miletić.
Može čaša vode? Ne može

Foto: N1 / screenshotMože čaša vode? Ne može

– Mogu li da dobijem čašu vode? – upitao je Vacić, koji je prethodno 11 puta izbegao da odgovori na 11 pitanja Minje Miletić ko ga je iz Vlade Srbije pozvao da radi u Kancelariji za Kosovo i Metohiju.

– Pa, ne možete sad da dobijete dok traje razgovor – strogo je odgovorila novinarka.

– Zato što me niste ponudili ničim otkako sam došao. Ni sa čim… – rezignirano je rekao Vacić.

Kada je nešto kasnije ipak dobio čašu vode, Vacić se okrepio i krenuo u kontranapad.

Izraz na licu Minje Miletić kad ju je Vacić optužio za totalitarizam

Foto: N1 / screenshotIzraz na licu Minje Miletić kad ju je Vacić optužio za totalitarizam

– Ponašate se toliko totalitarno! Samo što ne tražite drvo i kanap na koje biste me obesili… – kazao je Vacić između dva gutljaja.

Miša Vacić je nedugo posle gostovanja dobio otkaz u Kancelariji za Kosovo i Metohiju. Marko Đurić, direktor Kancelarije, izjavio je da se Vacić “očigledno nije snašao u državnoj upravi”. Đurić, koji se takođe ne snalazi u državnoj upravi, prethodnih dana je uporno demantovao da je Vacić postavljen za njegovog savetnika.

Kako je izgledao ostatak duela, pogledajte u video prilogu. Kompletan snimak jutrošnje emisije možete da pogledate na sajtu TV N1.

Miloš Vacić je nedugo posle smene gostovao na TV B92 gde je potvrdio da je dobio otkaz, rekavši da ga je Đurić izdao. Više o tome pročitajte OVDE.

Dijaspora.news/blic/N1/B92

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top