All for Joomla All for Webmasters
Društvo

Romantična srpska komedija “Dolce Vita” stiže u Beč (VIDEO)

Predstava “Dolce Vita” pozorišta Madlenianum, gostovaće 7. aprila u Beču u Akzent teatru.

Romantična komedija “Dolce Vita” dobija brojne pozive iz zemlje i inostranstva za gostovanje. Nastala je po tekstu Jelene Paligorić Sinkevići , a okupila mladi autorski tim, predvođen rediteljem Jugom Đorđevićem, uz podršku scenografkinje Ivane Jelić, kostimografkinje Lare Popović, koreografkinje Anke Gaćeša Kostić i kompozitora Andreja Sinkevića, koji su ispričali toplu, emotivnu priču punu optimizma i ljubavi prema životu.

Glumačku ekipu čine Snežana Jeremić Nešković, Ljiljana Stjepanović, Anka Gaćeša Kostić, Tamara Aleksić, Branislav Zeremski i Minja Subota. Kuriozitet je da se u ulozi Baba Dare pojavljuje Branka Veselinović.

Predstava govori o srećnoj prošlosti, stvarima koje nestaju i dolaze, porodičnim tajnama, samoći, novim generacijama, ljubavi prema Beogradu, zaljubljenosti koja ne poznaje vreme, o tortama, slatkišima i kolačima, a namenjena je gledaocima svih generacija.

Predstava “Dolce vita” u Beču će biti izvedena na pozornici Akzent teatra (Theresianumgasse 18, Wien). Ulaznice se mogu kupiti na blagajni po ceni od 23 i 25 evra, ili onlajn putem zvanične stranice Akzent teatra.

 

dijaspora.news/artkvart.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top