All for Joomla All for Webmasters
Naša posla

Građani Srbije zamolili Rumune da malo tiše protestuju jer im smeta buka

Većina građana Srbije, bunovna nakon još jedne neprospavane noći, uputila je oštar protest Rumunima koji već peti dan prave nesnosnu buku protestujući protiv svoje vlade širom Rumunije.

Većina građana Srbije, bunovna nakon još jedne neprospavane noći, uputila je oštar protest Rumunima koji već peti dan prave nesnosnu buku protestujući protiv svoje vlade širom Rumunije.

Marija Andrejević iz Zaječara kaže kako već danima noću slabo spava jer je buka koja stiže iz pravca Rumunije nesnosna.

– Ok, razumeli smo da su se Rumuni izborili da se ona uredba o nekakvoj korupciji povuče, ali šta još hoće? Čujem da sad žele da zbace i vlast. Ne mešam se u to da li je to što rade ispravno ili ne, znam samo da mi polako popuštaju živci zbog njihove galame. Taman se čovek navikne na period mira i tišine u Srbiji i neki ludaci sve to žele da prekinu – požalila se ova stanovnica Zaječara – Neka protestuju u sebi, kako mi možemo – dodala je ona.

Iz Udruženja “Spokoj”, koje broji oko 5 miliona punoletnih građana Srbije, uputili su oštar protest svim Rumunima koji ometaju mir u Srbiji, uz napomenu da neće više tolerisati buku koja stiže iz te zemlje.

– Ne zanimaju nas razlozi njihovog okupljanja i urlanja. Dali smo im ultimatum: ili će prestati sa tim protestima ili ćemo pozvati građane Srbije da izađu u velikom broju na ulice i izbore se za svoje pravo na miran i spokojan život u Srbiji. Očekujemo da se pojavi mnogo više građana nego što ih se svih ovih dana okupilo u Rumuniji – rekao je Miladin Kresojević, predsednik udruženja “Spokoj”.

Kako Njuz nezvanično saznaje, Rumuni su izrazili žaljenje zbog buke i zamolili Srbe da im daju još koji dan fore da “probaju da se izbore da dobiju vlast makar približno tako dobru kakvu ima Srbija”.

Izvor

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top