All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

GASTARBAJTER DIVLJAO PO AUTO PUTU KOD NOVOG SADA: Vozio 270 km na čas, završio kod sudije!

U novim vozilima tzv. presretačima, najpre je detektovana ova brzina, a nedugo zatim je ovaj gastarbajterski „Fanđo“ zaustavljen i ekspresno priveden kod sudije za prekršaje u Novom Sadu

Saobraćajna nesreća, policija, uviđaj
Foto-ilustracija: Telegraf

Policija je tokom prazničnih dana uspela da presretne sprskog gastarbajtera, koji je na deonici autoputa od mađarske granice prema Beogradu, u blizini Novog Sada, vozio čak 270 kilometara na čas.

U novim vozilima tzv. presretačima, najpre je detektovana ova brzina, a nedugo zatim je ovaj gastarbajterski „Fanđo“ zaustavljen i ekspresno priveden kod sudije za prekršaje u Novom Sadu. Oduzeta mu je dozvola na mesec dana, a „zaradio“ je i visoku novčanu kaznu, primerenu nedelu u saobraćaju koje je počinio.

 – Pored redovnih aktivnosti, u ovim prazničnim danima pojačano je i delovanje od strane Uprave saobraćajne policije na otkrivanju težih saobraćajnih prekršaja, kao što je prekoračenje brzine, vožnja pod dejstvom alkohola i slično – kaže za Informer Nenad Ljubišić, službenik saobraćajne policije u Novom Sadu i predsednik Strukovnog udruženja policije “Dr Rudolf Arčibald Rajs” i dodaje:

– Saobraćajci u Novom Sadu su poznati i po čestim akcijama tj. punktovima poznatim kao “levak”, prilikom kojih se otkrije veliki broj težih prekršaja iz oblasti bezbednosti saobraćaja.

Pre svega, onih koji prebrzo voze , zatim pijanih vozača, koji se isključuju iz saobraćaja i naravno, po zakonu, šalju na trežnjenje u policijsku stanicu.

Na ovaj način, verovatno, smo sačuvali živote mnogih nedužnih učesnika u saobraćaju koji poštuju zakon, kao i živote mnogih naših sugrađana. Baš kao što su kolege, koje su presrele čoveka koji je vozio skoro 300 km na čas, sačuvale i njegov, ali i živote potencijalnih žrtava ovako sulude vožnje.

(Dijaspora.news/Informer)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top