All for Joomla All for Webmasters
Sport

Fudbaler koji se proslavio PROMAŠAJEM: Da probam još milion puta – dao bih gol!

Četvrta srpska liga ponovo je dospela u centar fudbalske javnosti! Ovog puta i svetske, a razlog je Milan Đuričić i njegov neverovatan promašaj o kom svi pričaju.

Prvo je naš najbolji arbitar Milorad Mažić sudio Beogradsku zonu radi popularizacije nižih liga u Srbiji, da bi u nedelju fudbaler Lokomotive Milan Đuričić promašajem godine, koji je obišao svet, dodatno ispromovisao ovaj rang takmičenja.

Mogao je 22-godišnji igrač da overi pobedu na gostovanju protiv Turbine (1:2), pošto je predriblao golmana domaće ekipe i našao se sam na gol-liniji. Međutim, on je promašio nemoguće, njegov potez obišao je planetu, a u razgovoru za „Blic” Đuričić je objasnio kako je postao internet senzacija.

Milan Đuričić

Foto: Oliver Bunić / RAS SrbijaMilan Đuričić

– Golmanu Turbine sam probacio loptu kroz noge i nastavio sam ka nebranjenom golu, a kada sam hteo da je šutnem, ona je odskočila i nakon udarca je otišla preko prečke. Igrao sam i više rangove takmičenja od Beogradske zone, tako da straha od gola nije bilo, jednostavno lopta nije htela u mrežu. Promašajem sam oborio sve zakone fizike! Ipak, srećan sam da se to desilo u nadoknadi vremena, pa ova greška nije skupo koštala moj tim, pošto je utakmica već bila rešena – rekao je Milan Đuričić za „Blic“.

Kapiten Lokomotive, čiji će se potez naći u najužem izboru za promašaj sezone, ističe da mu se u životu sigurno neće ponoviti ista greška.

Milan Đuričić

Foto: Oliver Bunić / RAS SrbijaMilan Đuričić

– Saigrači se šale na moj račun da sam postao internet senzacija, medijska ličnost godine, ali svesni su da takav promašaj može svakome da se desi. Neće mi se ova situacija ponoviti u životu, pa makar probao i milion puta.

Đuričić objašnjava i da mu igranje pred protivničkim golom nije jača strana.

– Silom prilike, igrao sam krilnog napadača protiv Turbine, a primarna pozicija mi je levi bek. Nije mi ovaj potez najbolja preporuka za nastavak karijere, ali nekada i loša reklama može da bude dobra – podvukao je Đuričić.

blic.rs/Luka Dumeljić

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top