All for Joomla All for Webmasters
Showbiz

(FOTO) SRBIN IZ SVRLJIGA ČUVA SNUP DOGA: Upoznajte Miloša Mitića! KO OD STENE ODVALJEN!

Najpopularnijeg repera na svetu Snup Doga obezbeđivao je upravo Srbin.

Mlad, jak, i kao od stene odvaljen, Nišlija Miloš Mitić, poreklom iz Svrljiga,  obezbeđivao najpoznatijeg repera na svetu Snup Doga. Ovaj snažan Srbin je obezbeđivao i mnoge druge javne ličnosti poput Boba Sinklera, Dejvida Gete, Fifti Senta (50 Cent), arapskog princa Valid bin Talal bin al Sauda, Eve Banahamaou vlasnice najpoznatijeg ženskog modnog lista u Francuskoj i mnoge druge.

FOTO: SVRLJIG.INFO/PRIVATNA ARHIVA

Pored toga što obezbeđuje mnoge poznate ličnosti, Mitić je angažovan i na obezbeđivanju veoma skupocenih Mesikinih dijamanata koji su najtraženiji i najskuplji na svetu, saznaje izvor svrljig.info.

FOTO: SVRLJIG.INFO/PRIVATNA ARHIVA

Bijanka Aldijentro, ćerka vrlo uticajnog i poznatog italijanskog biznismena koji se bavi izvozom robe na EU tržište, bila je pod zaštitom ovog snažnog Srbina iz Niša, saznaje izvor.

FOTO: SVRLJIG.INFO/PRIVATNA ARHIVA

Mitić od 2014. godine radi na ličnom obezbeđenju jednog od najpoznatijih biznismena na Korzici, a saradnju sa njim ostvario je preko svojih prijatelja koji se bave istim poslom.

FOTO: SVRLJIG.INFO/PRIVATNA ARHIVA

Mitić je veliki Srbin i pravoslavac, voli svoju zemlju i svoje ljude, ali ne planira da se vrati u Srbiju zbog prevelikog angažovanja u inostranstvu. Inače, on je pored svog profesionalnog zvanja ujedno i porodičan čovek – oženjen, otac jednog deteta.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top