All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Filmska akcija u Požarevcu: Radili su na njivi na +40, kada se zaustavio policijski auto i pohapsio ih sve! Razlog je NEVEROVATAN!

Policija je osumnjičene K. A. (59) i V. Ž. (39 uhapsila dok su na njivi, u okolini Velikog Gradišta, presađivali zasade marihuane – navodi se u saopštenju MUP

Policija u Požarevcu pronašla je zasad marihuane sa 678 biljaka i uhapsila dve osobe iz ovog grada, zbog sumnje da su izvršili neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet opojne droge.

– Policija je osumnjičene K. A. (59) i V. Ž. (39 uhapsila dok su na njivi, u okolini Velikog Gradišta, presađivali zasade marihuane – navodi se u saopštenju MUP.

Zaplenjeno je 678 biljaka, ukupne težine oko 26 kilograma.

Po nalogu sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Požarevcu, policijski službenici izvršili su pretres stana i drugih prostorija osumnjičenog V. Ž. i pronašli oko 26 grama sasušene marihuane.

Po nalogu zamenika Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu i Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Dijaspora.news/telegraf,rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top