All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

FEJSBUK UVEO NAJVEĆU PROMENU IKADA! Dobićete poruku koja vam se uopšte neće svideti!

Iz sedišta najpopularnije svetske društvene mreže je svim korisnicima sinoć stiglo neočekivano obaveštenje – sve stranice na ovoj mreži premeštaju se u zasebni “njuzfid” poznat kao “Explore Feed” što je uzrokovalo mnoštvo zabrinutih pitanja, prvenstveno vlasnika stranica koji su na istim zasnovali čitav sistem poslovnog delovanja.

To znači da ćete od sada kada se ulogujete na svoj profil imati dve liste – jednu u kojoj ćete videti samo ono što objavljuju vaši prijatelji i drugu u kojoj ćete moći da listate sve ostale stranice – od medijskih, markentiških pa sve do modnih, šaljivih…

Ova odluka je podigla ogromnu prašinu u svetu budući da je Fejsbuk ranije najavljivao da će posebni njuzfid koji je tiho aktiviran pre nekoliko nedelja zapravo obuhvatati samo nove stranice koje prethodno niste lajkovali.

Ipak danas je postalo jasno da će obuhvatati apsolutno sve.

FOTO: FACEBOOK PRINTSCREEN

Mala raketa koja se koristi kao ikonica Explore feed opcije već je postala simbol straha marketinških stručnjaka jer se gotovo svi slažu u prognozama da će korisnicima biti teško da se naviknu na promene, ako se uopšte budu navikavali. Gotovo tradicionalno Fejsbuk je pokrenuo ogromnu promenu bez da je razradio, pa će vam se tako i u običnom i u ovom alternativnom njuzfidu pojavljivati postovi stari i po nekoliko nedelja bez nekog posebnog reda i poretka.

Gotovo svi kritičari se slažu da je jasno da je kompanija odradila promenu kako bi uzela više para. Nije tačno da ćete u svom njuzfidu videti samo postove prijatelja – videćete i sve postove onih koji za to plate.

 

(dijaspora.news/Kurir.rs)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top