All for Joomla All for Webmasters
Sport

Englezi nemaju srama: Đokoviću pakuju aferu sa seksi kuvaricom sestara Vilijams, zbog koje mu propada brak sa Jelenom (FOTO)

Zanimljivo je se ovakva vest pojavljuje u Engleskoj baš u trenutku kada Đoković na Vimbldonu igra sjajno

Novak Đoković je odlično odigrao prvu nedelju Vimbldona i deluje da se ponovo vratio u onu svoju staru prepoznatljivu formu, kada je bio nepobediv i kada je harao teniskim svetom. Ipak, čim je počeo sa pobedama i sjajnom igrom, odmah se pojavila nova ”afera” koju su engleski mediji pustili u etar.

Sada su u prvi plan stavili kuvaricu sestara Vilijams, Loren von der Pul, koja je ekspert za zdravu hranu i koja je svojevremeno podelila i samom Đokoviću savete oko veganske ishrane, koju praktikuju i Serena i Venus.

Ipak, Britanci se ne zaustavljaju na tome, već ističu da je upravo zbog atraktivne crnke i nastao bračni problem između njega i Jelene. Tvrde da su Novak i Loren često izlazili zajedno na žurke i da je Jelena zbog toga bila besna na svog supruga.

Mediji su pisali i da su bili na ivici razvoda, a navodno je to i bio Novakov problem u igrama prethodnih godinu dana, pošto nije mogao da se koncentriše na teren. Ipak, Novak i Jelena su to demantovali na najbolji mogući način, i nema sumnje da im je trenutno u braku sjajno, jer čekaju i drugo dete.

I sama Loren je demantovala da je imala bilo kakvu aferu sa Novakom, osim što su kao prijatelji ponekada izlazili zajedno, kao i da mu je pomagala oko ishrane.

– Novak je jako kul, zgodan čovek, ali ja sam mu pomagala jer ga smatram prijateljem, ništa drugo. Uostalom, ja nisam takav tip djevojke – rekla je Lauren Von der Pul, koja je prokomentarisala i noćne izlaske sa Novakom.

– Na kraju krajeva, lepo je zabaviti se – kratko je prokomentarisala Loren.

Nema sumnje da su ove priče povezane sa Novakovim sjajnim igrama, jer Englezi imaju dug istorijat takvih tekstova i napada na srpskog tenisera, naročito kada je bio najbolji na svetu. Kada ga je Mari pretekao, malo su prestali s tim, ali očigledno da ponovo imaju problem s tim što se vraća stari Đoković, gladan uspeha i pobeda.

Njegov najbolji odgovor na ova pisanja biće da osvoji Vimbldon po 4. put i da svrgne Marija sa mesta broj 1. Već u ponedeljak ima prvi korak ka tome, u duelu 4. kola protiv Adrijana Manarina iz Francuske.

Ne bi bilo ni iznenađenje da ga neki od britanskih novinara upita i o kuvarici na nekoj od konferencija u pokušaju da ga dodatno poremeti.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

https://www.instagram.com/p/1GC9ENJ5RG/

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top