All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

DRAMA U BEČU Srbin ubio suprugu, policija za njim traga i helikopterima

Policija traga za Srbinom (39) koji je juče ujutru nožem usmrtio svoju suprugu (38), a potom pobegao. Njihov sin (16), koji je sve vreme bio u stanu, nakon što je zatekao povređenu majku pozvao je Hitnu pomoć i policiju, prenosi austrijski “Kron”.

Napad se dogodio oko 7.30 časova, a u toku je potraga za počiniocem u koju su uključeni i helikopteri.

 Lekari su zatekli okrvavljenu ženu koja je još davala znake života, sa mnogobrojnim ubodnim ranama, ali je izgubila previše krvi i nisu uspeli da je povrate. Veruje se da je stradala dobila i nekoliko udaraca.

– Borili smo se dugo, pola sata smo pokušavali reanimaciju, ali nismo mogli da joj pomognemo – rekli su iz Hitne službe.

Prema prvim informacijama osumnjičeni je pobegao porodičnim automobilom, a istraga je u toku.

Motiv zločina nije poznat, ali ono što se za sada zna jeste da je stradala tražila zabranu prilaska koja je na snazi od 24. novembra, a 6. decembra podnela je zahtev za razvod braka.

Kako se navodi, policija i socijalni radnik su razgovarali sa osumnjičenim pre napada i naglasili da mora da prihvati uslove koje je zatražila njegova supruga, a pripadnici policije su i periodično proveravali da li se pridržava zabrane prilaska. Za slučaj se verovalo da je “visokog rizika” jer je osumnjičeni često pretio stradaloj, javlja “Kron“.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: BEČ Srbin koji je UBIO ženu se OBESIO - Dijaspora News

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top