All for Joomla All for Webmasters
Srbija

ĐORĐE JE OTIŠAO SA MAJKOM U ŠUMU! Zbog užasa koji mu se desio, ONA JE GLAVNA OSUMNJIČENA! A, njena priča je još šokantnija!

“Poslednje što sam čula bili su krici”

Tragična priča o Đorđu Andrejiću (13), dečaku nestalom u selu  Majilovac kod Velikog Gradišta 2010. godine, izgleda da nikada neće dobiti epilog. Ne zna se čak ni da li je dečak zaista mrtav, ni šta se zapravo kobnog dana dogodilo…

Šta se zapravo dogodilo Đorđu 22. jula? Da li je kidnapovan ili su ga izgubljenog u šumi rastrgle divlje zveri, ili ga je, ipak, ubila majka, ili neko drugi, samo su neke od verzija njegove tragične sudbine.

 

Nestanak dečaka prijavila je njegova majka Marina (46), s kojom je i otišao u šumu u kojoj se kasnije, prema njenim tvrdnjama, izgubio bez traga. Gotovo istog trenutka dečakova majka je dobila status osumnjičene, jer je policija imala utisak da njena verzija o Đorđevom slučajnom nestanku u šumi ne pije vodu.

 

Ubrzo je pokrenuta obimna pretraga šume, kojoj su se priključili i meštani Majilovca. Marini je odmah određen pritvor zbog sumnje da je počinila teško ubistvo, ali se beživotno telo dečaka pojavilo tek posle tri meseca, kada su lovci pronašli lobanju. DNK analiza nije mogla da potvrdi da je njegova. Oprana je u izbeljivaču i uništeni su svi tragovi DNK.

 

Ali gotovo istog trenutka je otpočelo suđenje njegovoj majci pred Višim sudom u Požarevcu. Ona je tokom čitavog postupka negirala da je ubila svog sina, dok je njena odbrana insistirala na tome da je dečaka mogao da ubije i neko drugi ili su pak mogle da ga rastrgnu divlje životinje.

 

– Krenuli smo na njivu, zbog čega sam i ponela motiku. Zalutali smo, a ja sam se okliznula pa me je motika udarila u nogu i počela je da šiklja krv. Uspaničili smo se – pričala je tada Marina.

 

Đorđe je, kako je tvrdila, išao da vidi gde su i dozivali su se.

 

– Poslednje što sam čula bili su krici. Ali ne baš krici. Zvučalo mi je kao doziva pomoć, ali mu je neko stavio ruku na usta pa ne može da pusti glas – tvrdila je ona.

 

Iako je u njenu nevinost do svoje smrti bio ubeđen i suprug i dečakov otac Dejan Andrejić, sud je Marinu proglasio krivom i osudio je na 20 godina zatvora, decembra 2011.

 

Početkom jula 2012. Apelacioni sud Andrejićevu oslobađa krivice zbog nedostatka dokaza i ona ubrzo pokreće postupak protiv države, zahtevajući da joj se isplati 140.000 evra zbog 703 dana provedena u neosnovanom pritvoru.

Da sudbina ove porodice bude još gora, u martu 2016. godine ubijena je Jelena Andrejić, tetka malog Đorđa. Nju je ubio bivši dečko, policajac Dejan Stojiljković.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top