All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Devojku (26) držao zatočenu tri dana na šetalištu bisera hrvatskog primorja: Omamio je, vezao, maltrerirao i tukao!

Zbog siline udaraca koje joj je naneo nasilni muškarac zadobila je povrede po licu, rukama i nogama, u obliku podliva i kontuzija

Tri dana trajala je agonija 26-godišnjakinje iz Umaga u Hrvatskoj koju je u sobici ugostiteljskog objekta San Marko na rivi zatočio 54-godišnji Samir Šabanović, kako neslužbeno saznaje “Jutarnji list” vlasnik restorana koji je poslužio kao mesto zločina.

Sve je počelo 12. septembra oko 22 sata i 30 minuta kad je devojka hodala ulicom, a s leđa joj je prišao Šabanović, s kojim je, kako se neslužbeno saznaje, donedavno bila u ljubavnoj vezi pa ju je omamio još nepoznatim sredstvom, ističe istarska policija.

Nakon što ju je muškarac omamio, odneo ju je u prostoriju restorana na rivi u Umagu pa joj je tamo zavezao ruke i noge, a kad se devojka probudila, maltretirao ju je i tukao tri dana, sve do 15. septembra, kad je ipak odlučio da je pusti na slobodu, uz pretnju da će je ubiti ako događaj prijavi policiji, ističu iz PU istarske.

Kako se neslužbeno saznaje, devojčin otac je 14. septembra, nakon što mu se ćerka gotovo dva dana nije vratila kući, prijavio njen nestanak policiji, ali u međuvremenu ju je muškarac pustio na slobodu pa se vratila, javila policiji i smogla snage da prijavi nasilnika.

“Jutarnji” saznaje i kako je motiv otmice i nasilja nad mladom devojkom Šabanovićeva ljubomora, koja nije prestala ni nakon završetka njihove ljubavne veze, s kojim se nije mogao pomiriti.

​Neslužbeno se saznaje i kako je muškarac upao u probleme, nije poznato kakve prirode, i da restoran nije bio otvoren tokom letnih meseci, a anonimni nam je izvor rekao da je devojka kod Šabanovića bila zaposlena i da je restoran glasio na njeno ime. Saznaje se i da 26-godišnjakinji i 54-godišnjaku fizičko nasilje nije bilo strano i da su fizički obračuni između njih bili učestali i pred očima drugih osoba.

Muškarac je od pre poznat policiji zbog mnogih nedela i član je ugostiteljske porodice koja je u Umagu svima dobro poznata.

​Muškarac je 16. septembra prijavljen umaškoj policiji, koja ga je uhapsila i nakon kriminalističkog istraživanja utvrdila sumnju da je počinio kaznena dela protivpravnog oduzimanja slobode, nanošenja telesnih povreda i pretnje pa je priveden u pritvorsku jedinicu zatvora u Puli. Nasreću, devojka je prošla samo s lakšim telesnim povredama.

Zbog siline udaraca koje joj je naneo nasilni muškarac zadobila je povrede po licu, rukama i nogama, u obliku podliva i kontuzija, ali neće imati težih posledica.

Muškarcu će se ipak suditi zbog počinjenja tri kaznena dela.

– Zbog protivpravnog oduzimanja slobode propisana je kazna do tri godine zatvora.

Budući da su devojka i muškarac bili u vezi ili možda zbog okrutnosti počinjenja kaznenog dela, moguće je da mu se izrekne kazna do 10 godina zatvora, dok bi zbog pretnje, kao i nanesenih povreda mogao dobiti tri godine zatvorske kazne – rekli su iz kancelarije za odnose s javnošću PU istarske.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top