All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Dejana je ubila trudna supruga, umro na rukama sina (14)

Dejan Slivar (46) iz sela Goli u Hrvatskoj, kog je u četvrtak u 16.30 sati nevenčana supruga Slađana Brkić (28) ubila sa nekoliko uboda u srce, izdahnuo je na rukama 14-godišnjeg sina. On je pokušao ocu da zaustavi krvarenje, ali uzalud.

Dejanov brat Davor rekao je da je Slađana iznenada uzela nož ni izbola njegovog brata.

– Nisam nikad čuo da su se svađali. Brat se igrao s njenim malim, kuvao je usput gulaš, a ona je iznenada uzela nož, okrenula se i ubola ga ravno u srce. Iz čista mira. Svi smo u šoku, mislili smo da se tako nešto samo u Americi može dogoditi, a ne ovde kod nas, gde su sve mirni ljudi. Na žalost, deca su sve videla… – kaže za Večernji list Davor Slivar.

Foto-ilustracija: Profimedia/INSADCO Photography

HTELA I DECU DA NAPADNE 

Prema zvaničnim informacijama, Slađana je Dejana ubola  kuhinjskim nožem više puta u prsa, pred očima četvero dece koja su, takođe, bila u dnevnoj sobi u kojoj se zločin dogodio.

Najmlađa kći je, kažu susedi, otrčala po pomoć, ali je Dejan je izdahnuo na rukama 14-godišnjeg sina koji je pokušao da mu zaustavi krvarenje, a Slađana je s nožem krenula prema njemu i posekla ga po nozi.

Navodno je htela da napadne i ostalu decu.

Foto: Pixabay

U VEZI DVE GODINE

Dejan i Slađana u vezi su bili dve godine, ali nisu sve vreme bili zajedno. Susedi kažu da ga je lani napustila, a on je prije dva dana otišao po nju. Za nju govore da je ćutljiva i da se ni sa kim nije družila. Brat Davor kaže da je čuo da je bila i na psihijatriji.

– Čudna je nekako bila – kažu. S područja je Rijeke, gde je Dejan i otišao po nju. Iskreno, ne znam čak ni kako se preziva. Nikad to brata nisam pitao. Ne znam ni kako su se upoznali. Ne želim na nju trošiti ni jednu jedinu reč – Davor, kod kog je smešteno troje dece:

Foto: Wikipedia/Orlovic

–  Ostat će kod mene, brinut ćemo se za njih, sad sam im mama i tata – kaže.

Slađana je trudna, i to u poodmakloj trudnoći. Nakon ubistva zaključala se sa sinom u sobu, gde ju je policija i pronašla.

Prevezena je u Opštu bolnicu u Koprivnici.

Da li je ubistvu kumovala patološka ljubomora, kao što neki tvrde, ili nešto drugo, otvoreno je pitanje.

(dijaspora.news/Telegraf.rs)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top