All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

CELA PODGORICA NA NOGAMA: Od Alme ni traga ni glasa već 4 dana, strahuje se od najgoreg

Potraga za Podgoričankom Almom Kriještorac (28), koja je nestala pre četiri danam i dalje traje.

Njen otac Hajrudin juče je apelovao na policiju, vojsku, vatrogasce i građane da se više uključe u potragu za Almom. Objasnio je da su im državne institucije izašle u susret i pomogle, ali da je u ovom trenutku to nedovoljno.

“Policija je pregledala snimke sa nadzornih kamera, ali ni to ni potraga nisu dali rezultate. Apelujem na njih da se što više uključe, jer se potraga svela na to da je traži porodica, rođaci, komšije, prijatelji”, kazao je u telefonskom razgovoru Hajrudin Kriještorac.

Alma je nestala pre četiri dana

Osim što su pregledali snimke sa nadzornih kamera postavljenih u blizini kuće porodice Kriještorac, inspektori su razgovarali sa Alminim prijateljima i poznanicima, ali i ispitivali sa kim je kontaktirala pre nego što je prijavljen njen nestanak.

Alma Kriještorac nestala je 8. juna na Starom Aerodromu, nešto posle 5 sati ujutru. U trenutku kada je izašla iz kuće imala je belu pidžamu i bele klompe. Alma je visoka oko 176 cm i ima svetlosmeđu dugu kosu. Njena porodica, prijatelji, komšije, građani Podgorice, policija… prvo su pretraživali Ćemovsko polje, Stari aerodrom, Konik, deo grada kod Železničke stanice… U potragu je bilo uključeno i kajakaško društvo, koje je pretraživalo korito Morače.

Porodica moli sve koji su je videli, ili imaju bilo kakvu informaciju o Almi, da se jave na broj telefona 069 178 892 ili najbližoj stanici policije.

(Dijaspora.news/Vijesti.me)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top