All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Ante je nestao pre 16 dana! Biznismen koji ga je poslednji video prerezao je vene. Rekao je samo da je ušao u misteriozni Mercedes! (FOTO)

Biznismen koji je pokušao samoubistvo imao je i dug prema Zovku. U pitanju je iznos od tri, četiri hiljade evra, tvrdi da je novac vratio

Policija od 28. maja bezuspešno traži Splićanina Antu Zovka (46), koji je u petak oko podneva otišao put Makarske. Sinu se javio oko 16 sati i kazao da kući stiže za pola sata, ali se nije vratio.

Porodica ga je u petak nekoliko puta bez uspeha pokušala kontaktirati, na kraju su oko ponoći policiji prijavili nestanak.

 

Ali makarski biznismen koji je poslednji video nestalog Splićanina Antu Zovka pokušao je pre par dana samoubistvo. Pronašli su ga u vozilu na makadamskom putu sa prerezanim venama.

Prebačen je u splitsku bolnicu i hospitalizovan na odeljenju psihijatrije.

Policija i dalje istražuje slučaj Ante Zovka, trgovca automobilima iz Splita, koji je nestao pre dve sedmice. Makarski biznismen, njegov kolega koji se takođe bavi preprodajom automobila, policiji je već tri puta dao iskaz, ali nije naročito doprineo istrazi.

 

Zovka je video kako seda u Mercedes. Nije zapamtio registraciju, ne zna ko je bio u vozilu. Policija još uvek nije locirala taj Mercedes.

Biznismen koji je pokušao samoubistvo imao je i dug prema Zovku. U pitanju je iznos od tri, četiri hiljade evra. Tvrdi da je novac vratio.

(Dijaspora.news/index.hr)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top