All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Carinik je vozaču “minija” poželeo srećan put, a onda video neobičnu futrolu za naočari. Smesta je pozvao pojačanje i zaustavio ih (FOTO)

Prekršaj je otkriven u nedelju, prilikom detaljnog pregleda putničkog motornog vozila “mini cooper” kojim je putovalo dvoje grčkih državljana, koji su prethodno izjavili da nemaju ništa da prijave za kontrolu

Carinici su na ulazu graničnog prelaza Horgoš zaplenili 18 zlatnih novčića i tri zlatne poluge u ličnom prtljagu putnika.

Prekršaj je otkriven u nedelju, prilikom detaljnog pregleda putničkog motornog vozila “mini cooper” kojim je putovalo dvoje grčkih državljana, koji su prethodno izjavili da nemaju ništa da prijave za kontrolu, saopštila je Uprava carina.

Detaljnim pregledom ličnog prtljaga, međutim, carinik je u futroli za naočare, ispod zaštitnog sunđera, pronašao neprijavljen novac u iznosu od 25.000 evra.

Takođe, među ličnim stvarima pronađena je i providna najlonska kesa sa 18 metalnih novčića zlatne boje ukupne težine 144 grama, kao i plišana vrećica sa tri metalne poluge zlatne boje, u fabričkom pakovanju, težine 150 g.

 

Putnicima je vraćen dozvoljeni novac u iznosu od po 10.000 evra dok je ostatak, kao i zlatni novčići i poluge, privremeno zadržan do okončanja prekršajnog postupka.

 

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top