All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Bosanski Pink Panter u pljačke išao autostopom!

M.D. iz Bugojna, poznatiji kao bosanski Pink Panter, jedan je od najvećih provalnika u Bosni i Hercegovini, koji je nakon prilično neverovatnih pehova i dva pokušaja krađe uhapšen pre dva dana u Čapljini.

Tridesettrogodišnjak iz Bugojana, trenutno nastanjen u Mostaru, odranije je poznat javnosti kao bosanski Pink Panter, te je već u nedavnoj prošlosti odslužio tri i po godine zatvora zbog čak 35 krađa u domovima imućnijih Mostaraca.

Ovoga puta doživeo je dva peha, te je tokom pokušaja poslednje dve provalne krađe u porodičnim kućama u čapljinskim naseljima Dretelj i Počitelj dva puta “uhvaćen na delu”, piše  Radiosarajevo.ba.

Prvi put uspeo je da provali u jednu kuću, ali se vlasnik ubrzo vratio te je bosanski Pink Panter morao da beži iz kuće, dok je drugi put provalio u kuću u kojoj je zatekao šokiranu domaćicu, zbog čega je oba puta ostao bez plena.

Upravo zahvaljujući opisu ovo dvoje ljudi policija ga je naknadno zatekla pored puta prema Mostaru, gde je i uhapšen, a zanimljivo je da je ovaj put u svoj pohod išao autostopom!

Inače, samo pre dve sedmice bio je još uhapšen u Mostaru zbog šest provala. Ubrzo je pušten da se brani sa slobode, što je izazvalo revolt javnosti.

Računa se da je do sada pričinio milionsku štetu.

(Dijaspora.news/mondo.ba)

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

To Top