All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

OSUMNJIČEN DA JE OBLJUBIO ĆERKU SVOG KOMŠIJE: Mladić iz Podgorice optužen da je zlostavljao devojčicu u svojoj kući, njeni roditelji prijavili policiji jezivi zločin!

Viši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu protiv mladića iz Podgorice koji se sumnjiči da je počinio krivično delo obljuba nad detetom. Slučaj su policiji prijavili roditelji devojčice koja im je ispričala šta joj se dogodilo u kući njihovog komšije.

Osumnjičeni je ubrzo uhapšen, a odmah nakon toga sud mu je odredio pritvor. Nakon podizanja optužnice, sudije Višeg suda u Podgorici ocenile su da je neophodno da okrivljeni Podgoričanin i dalje ostane u pritvoru zbog opasnosti od bekstva, piše Dan.

U odluci suda navedeno je da su optuženi i devojčica nad kojom je počinio krivično delo komšije. U optužnici piše da je okrivljeni devojčicu navodio kako bi je obljubio u svojoj kući.

 

Naime, devojčica je sa majkom došla kod okrivljenog kako bi pomogle njegovoj majci. On je iskoristio priliku da ostvari svoje namere kada je ostao sam sa devojčicom. Ona je odmah majci ispričala šta joj je komšija tražio da uradi.

Nakon toga, devojčica je, kako je navedeno u rešenju suda, u više navrata, naročito kada bi videla okrivljenog, te navode ponavljala. Zbog toga su njeni roditelji slučaj prijavili policiji.

 

Tokom istrage saslušano je više osoba, među kojima su i komšije devojčice, koje su potvrdile da je ona i njima govorila na kakve stvari ju je navodio optuženi.

U odluci Višeg suda uPodgorici navedeno je da optuženom preti visoka kazna zatvora koja ga ne može ostaviti ravnodušnim i koja ga može navesti na bekstvo.

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/Dan/cdm.me

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top